طرز تهیه بولونیز عدس
بولونیز عدسی یه سس پاستای ایتالیایی شبیه به راگو هست با این تفاوت که گوشت نداره و گیاهیه. عدس موجود توی طرز تهیه بولونیز عدس سرشار از آهن و رویه. این دستور بولونیز عدس برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت بولونیز عدس :
عدس ۱ پیمانه عصاره سبزیجات ۲ پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۱ پیمانه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سبزی معطر خشک ۳ قاشق چایخوری گوجه خرد شده ۲ پیمانه هویج رنده شده نصف پیمانه کرفس خرد شده نصف پیمانه سیر ۴ حبه آویشن ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه بولونیز عدس :
عدس رو با آب سبزیجات، سبزی معطر، نمک و فلفل تو قابلمه میریزیم.
عدس رو روی حرارت میذاریم تا عدس بپزه و نرم بشه.
روغن زیتون رو توی یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت متوسط داغ میکنیم.
پیاز، هویج، کرفس، سیر، آویشن، سبزی معطر، نمک و فلفل رو توی روغن میریزیم و تفت میدیم.
نصف پیمانه آب اضافه میکنیم ومیذاریم روی حرارت ملایم بمونه تا بیشتر آب تبخیر بشه.
رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
گوجه خرد شده و مخلوط عدس رو به بقیه مواد اضافه میکنیم و با در نیمه باز میذاریم بپزه.
پاستا رو طبق دستور نوشته شده روی بستهبندی آماده میکنیم.
بولونیز عدس رو روی پاستا میریزیم.
یه کم جعفری خرد شده روش میپاشیم و سرو میکنیم.