دستور فالوده شیرازی


دستور فالوده شیرازی فالوده شیرازی یکی از دسرهای لذیذ ایرانیه که طعم خاطره انگیزی  هم داره. توی طرز تهیه فالوده شیرازی از نشاسته استفاده میشه ولی چون ابزار خاصی نیاز داره، ما از نودل چینی استفاده کردیم. مواد لازم جهت فالوده شیرازی: آب                   2 لیوان شکر                2 لیوان گلاب               یک چهارم لیوان نودل...

دستور فالوده شیرازی

فالوده شیرازی یکی از دسرهای لذیذ ایرانیه که طعم خاطره انگیزی هم داره. توی طرز تهیه فالوده شیرازی از نشاسته استفاده میشه ولی چون ابزار خاصی نیاز داره، ما از نودل چینی استفاده کردیم.

مواد لازم جهت فالوده شیرازی:

آب ۲ لیوان شکر ۲ لیوان گلاب یک چهارم لیوان نودل چینی ۱۰۰ گرم

دستور فالوده شیرازی

دستور فالوده شیرازی:

شکر و آب رو توی قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت مخلوط می‌کنیم تا شکر حل بشه و یه کم غلیظ بشه.

بعد از خنک شدن، گلاب رو اضافه می‌کنیم.

مخلوط رو توی یه کاسه‌ی فلزی می‌ریزیم.

به مدت ۴ – ۵ ساعت کاسه رو تو فریزر می‌ذاریمم.

رشته های چینی رو توی آب جوش ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم می‌پزیم.

رشته های نودل رو با آب سرد آبکشی می‌کنیم.

مخلوط اب و شکر و گلاب رو با قاشق هم می‌زنیم تا یه کم نرم بشه.

نودل های آبکش شده رو بهش اضافه می‌کنیم.

مواد رو آروم مخلوط می‌کنیم تا کم کم نودل ها سرد و سفت بشن.

فالوده رو تو یه ظرف می‌ریزیم و با آبلیمو ، بستنی ، شربت آلبالو و … سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندوه فهمیدن نداشت