روش پخت سمبوسه سبزیجات


روش پخت سمبوسه سبزیجات

ترشی های سبزیجات با ادویه زیاد مکمل غذاهای هندی از جمله سمبوسه سبزیجات است که نوعی غذای خیابانی سنتی هندی محسوب می شود.

روش پخت سمبوسه سبزیجات
مواد لازم ترشی:

• نیم فنجان برگ گشنیز تازه
• نیم فنجان برگ نعناع تازه
• ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
• ۱ قاشق غذاخوری آب
• ربع قاشق چایخوری نمک
• نوک قاشق چایخوری شکر
• ۱ عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده
• ۱ تکه زنجبیل تازه، پوست کنده

مواد لازم سمبوسه:

• یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده
• ربع فنجان عدس زرد، پخته
• ۱ قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده
• ۱ قاشق چایخوری پودر کاری
• ۱ قاشق چایخوری کره
• ربع قاشق چایخوری نمک
• ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده
• نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد
• ۱۰ عدد خمیر رول تخم مرغی
• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
• روغن



روش پخت:

۱. برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید.

۲. برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، ۱ قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخود‌ها را که در دمای اتاق یخ آن‌ها آب شده، اضافه کنید.

۳. خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه‌ها آن را با تخم مرغ‌تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول‌ها هم همین کار را تکرار کنید.

۴. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه‌ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را حدود ۱ دقیقه سرخ کنید و آن‌ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آن‌ها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید.


نقل از:برترین‌ها

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه سمنو سنتی به روش حرفه ای + رازهای سمنوی بازاری