طرز تهیه ترشی زو


طرز تهیه ترشی زو

این ترشی یکی از ترشی های مخصوص شهر کرمانشاه است .

اتاق خبر 24:

این ترشی یکی از ترشی های مخصوص شهر کرمانشاه است .

طرز تهیه ترشی زو

مواد لازم :
ـ زو
ـ سرکه
ـ نمک قدری
ـ زردچوبه قدری

طرز تهیه :
زو گیاهی خودرو و شبیه به کنگر میباشد با این تفاوت که تیغ های تیز کنگر را ندارد من نام علمی این گیاه را نمی دانم این گیاه در منطقه غرب کشور زو نامیده میشود .
ابتدا سر و ته زو را با کارد ببرید و آن را شسته ودر دسته های چند تایی با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید .
موقع جوشیدن بوی مطبوعی ندارد بهتر است خارج از آشپزخانه اینکار را انجام دهید. ( البته بعد جوشیدن بوی نا مطبوع آن از بین میرود ) وقتی زو پخته شد آن را روی صافی بریزید نخ ها را باز کنید و بعد از اینکه آبش رفت با نمک و زرد چوبه در سرکه بیندازید.
این گیاه جز گیاهان دارویی میباشد و ترشی آن خوشمزه است .
منبع : بیتوته



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پسر جوان برای مهاجرت دست به قتل عام خانواده اش زد + عکس و جزییات جنایت هولناک در مریوان