لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد


لیفت مژه جزء متدهای زیبایی است و معمولاً برای تغییر مژه انجام می شود. این روش توسط افراد متخصص انجام می گیرد. معمولاً افرادی که از وضعیت مژه های خود ناراضی هستند، از این روش استفاده می کنند. لیفت یا لمینت مژه درمان ابدی مژه های صاف نیست و پس از گذشت سه ماه از بین می رود. برای انجام این روند از مواد خاصی استفاده می شود. این روش ابزاری برای خلاص...

لیفت مژه جزء متدهای زیبایی است و معمولاً برای تغییر مژه انجام می شود. این روش توسط افراد متخصص انجام می گیرد. معمولاً افرادی که از وضعیت مژه های خود ناراضی هستند، از این روش استفاده می کنند.

لیفت یا لمینت مژه درمان ابدی مژه های صاف نیست و پس از گذشت سه ماه از بین می رود. برای انجام این روند از مواد خاصی استفاده می شود. این روش ابزاری برای خلاص شدن از مژه صاف و بی حالت است. البته برای رفع مشکلات دیگر مژه مانند رفع کوتاهی مژه یا نامرتبی مژه از این روش زیبایی کمک گرفته می شود. لیفت کردن مژه ها باعث پرپشت شدن مژه و زیبایی بیشتر چشم ها می شود.
لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

لیفت مژه

به منظور پرپشت کردن و تقویت مژه از دو ماده کراتین و مکمل ویتامین استفاده می شود. لیفت مژه در واقع رنگ کردن مژه با مواد، ایجاد حالت مناسب برای مژه و فر کردن آن می باشد. در این متد، مژه شما از پایه فر خواهد شد. لذا طول مژه بیشتر می شود و مژه بلند می گردد.

در این روش از ابزار شیمیایی و مضر استفاده نمی شود و همین فایده می تواند دلیل محبوبیت این متد باشد. خانم های شیرده و باردار نیز می توانند برای زیبایی مژه از این روش استفاده کنند. در متد لیفت مژه، مژه شما به شکل طبیعی و ملایم حالت می گیرد. ضمن اینکه بلندتر و تیره تر می شود. قطعاً داشتن چهره ای با مژه های تیره و بلند می تواند هر کسی را زیبا کند. ضمن اینکه این روش جایگزینی خوبی برای فرمژه است. فرمژه به دلیلی عملکرد نامناسب، مژه را از ناحیه کمر می شکند و در صورت استفاده مستمر ممکن است باعث ریزش مژه شود. حال اینکه با لیفت مژه می توانید به مدت زیادی از فر مژه راحت شوید.

مزیت لیفت مژه

شیمیایی نبودن عوارضی مانند خشک شدن و ریزش مژه به همراه ندارد. مژه را محکم و تقویت می کند. در طی دوره ماندگاری نیاز به ترمیم مجدد ندارد.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

نحوه انجام لیفت مژه

کسانی که این متد را به کار گرفته اند، می دانند روند طی شده برای انجام آن ۴۰ دقیقه است. در متد اکستنشن، مژه ها به تماس با کرم های شب، مواد چرب، مالیده شدن با دست و حتی آب واکنش نشان می دهند. در حالی که در لمینت مژه نیاز به انجام این احتیاط ها و مراقبت ها نیست. این مژه های زیبا ۶ تا ۸ هفته مهمان شما هستند و بعد از آن از بین می روند.

شایان توجه است که لمینت مژه با لیفت اندکی متفاوت است. چون لمینت از لیفت کامل تر است. شما می توانید لیفت را بدون طی لمینت انجام دهید. در روش لمینت از مواد اضافی دیگری نیز برای رنگ و تقویت مژه استفاده می گردد. یعنی لمینت علاوه بر اقدامات لیفت مژه، کارهای دیگری را نیز شامل می شود.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

لیفت مژه چه عوارضی دارد؟

نگران نباشید. در روند درمانی لیفت مژه به هیچ عنوان از مواد شیمیایی و خطرناک استفاده نمی شود و چشمان در معرض خطر نیستند. ماده مخصوصی که برای لیفت استفاده می شود، شامل چسب خمیری شکل است. این چسب خمیری نقش اصلی را در عمل لیفت دارد. به کمک این چسب مژه های شما به سمت بالا کشیده می شود. بعد از چند وقت نیز از بین می رود. توجه داشته باشید که این کار باید توسط تیم متخصص انجام شود. چون در غیر این صورت ممکن است مشکلاتی از قبیل کنده شدن مژه، شکسته شدن مژه و آسیب زدن به آن به وجود آید. این متد باید همراه با نکات بهداشتی انجام شود. رعایت این نکات موجب می شود که فرد بعد از اتمام کار به عفونت چشم یا گل مژه دچار نگردد.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

انجام مراقبت های بعد از لیفت مژه

با اینکه مراقبت بعد از لیفت لازم نیست اما اغلب متخصصین از کاربران این متد می خواهند بعد از لیفت مژه، به مدت ۴۸ ساعت صورت را نشسته و آن را بخار ندهند. با سپری شدن زمان لازمه می توانید از مواد تقویتی بسیاری برای رشد بهتر و ضخیم تر شدن مژه استفاده کنید. ضمن اینکه استفاده از مواد آرایشی مانند ریمیل نیز ممنوعیتی ندارد.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

بهتر است برای زیبایی مژه و برطرف کردن مشکلات آن از یک تکنسین کمک بخواهید تا نظرش را در مورد انجام لیفت، اکستنشن و لمینت به شما بگوید. اگر مژه های شما بسیار کوتاه است، احتمالاً روش اکستنشن یا کاشت مژه را به شما پیشنهاد خواهد کرد.

اگر مژه های شما به قدر کافی بلند و پرپشت است، نیازی به اکستنشن ندارید و قطعاً از یک لیفت ساده نتیجه می گیرد و به چهره مورد نظر خود می رسید.

لمینت مژه

بعد از لیفت، عده ای اقدام به رنگ کردن و افزایش ضخامت مژه می کنند که به آن لمینت می گویند. در این روش با کراتین و ویتامین های مکمل مژه تقویت می شود. این متد بر روی مژه بین ۲ هفته تا ۳ ماه حفظ می شود. لمینت مژه در طی یک روز و در چند مرحله انجام می شود. مواد قرار گرفته بر روی مژه از جنس کراتین هستند. لمینت مانند ریمیل بر روی مژه عمل می کند. یعنی مژه های شما را ضخیم، بلند و تقویت می کند.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

امتیازات لمینت مژه

مژه در حالت طبیعی قرار دارد و مانند لیفت به آن چسب و ماده دیگری اضافه نمی گردد. صافی مژه را از بین برده و به آن حالت می دهد. بعد از گذشت سه ماه یک بار تکرار خواهد شد و هر ماه نیاز به تمدید ندارد. علاوه بر طبیعی بودن و ایجاد زیبایی، روش درمانی نیز قلمداد می شود و عوارضی مانند عفونت چشم ندارد. در این روش با مواد درجه یک، مژه ها مشکی، تقویت، بلند و فر می شوند.

مراحل لمینت

ابتدا مژه با پروتئین تمیز و پاکسازی می شود و آن گاه به وسیله تقویت کننده آماده می گردد. طول مژه را افزایش می دهند و به مژه حالت داده می شود(مژه به شکل خمیده و فرم دار خواهد شد). ساقه مژه با کراتین پر می شود و در این مرحله به مژه ضخامت داده می شود. با استفاده رنگدانه های موجود، رنگ کردن مژه انجام می گیرد. در مرحله آخر نیز تمام مراحل و کارهای انجام شده روی مژه با سرم فیکس می شود.

اکستنشن مژه

فرآیند کار شده در هر دو روش لمینت و لیفت مژه به شکل تکمیلی و طبیعی بوده و در واقع این دو روش به نوعی در هم ادغام می شوند اما اکسنتشن روشی است که در آن از تارهای مصنوعی از جنس مو استفاده می شود و آن ها را در لابه لای مژه های فرد می گذارند. از مواد خارجی و چسب برای زیبایی روی مژه استفاده نمی شود.

لمینت یا لیفت مژه چیست؟ و چه مزیت ها و معایبی دارد

امیدواریم روش های زیبایی مژه از جمله لیفت مژه را به روشنی توضیح داده باشیم و این توضیحات به شما در انتخاب متد درست برای زیباسازی و رفع مشکلات مژه کمک کرده باشد.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)