طرز تهیه ژله خامه ای هلویی


طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

یک بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و 1-2 ساعت در یخچال بگذارید.

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی
مواد لازم برای ژله خامه‌ای هلویی: برای یک پیرکس ۹×۱۳ سانتیمتری
ژله هلوی ۲ بسته ۱۷۰ گرمی (۳۴۰ گرم می‌شود)
پودر ژلاتین ۱۴ گرم یا ۱ و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
شیرعسل حدود ۳۹۷ گرم
هلو اسلایس شده حدود ۴۲۵ گرم



طرز تهیه ژله خامه‌ای هلویی:

۱ بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، ۱ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.



بعد حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از ۴۵ دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ دقیقه اسلایس‌های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی‌آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (۳۰ دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.



بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا