طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه با طعم ایده آل
در این مطلب برای علاقمندان به پخت انواع کیک و شیرینی در منزل، طرز تهیه شیرینی بهشتی را ارائه مینماییم، که پخت آن آسان و لذت بخش میباشد؛ و میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانها و یا میان وعدهای محبوب برای اعضای خانواده باشد.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی بهشتی عبارت است از:
آرد سفید؛ ۲۰۰ گرم
پودر قند؛ ۱۰۰ گرم
روغن جامد؛ ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده؛ ۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو؛ ۱ قاشق غذاخوری
وانیل؛ ۱/۴ قاشق جایخوری
روغن مایع؛ ۲۵ گرم
پودر پسته؛ مقداری برای تزیین
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
ابتدا درون ظرفی مناسب پودر قند را به روغن جامد اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب مخلوط کنید، تا جایی که مواد به شکل یکنواخت در آید و رنگ آن سفید شود.
سپس وانیل را به آن بیافزاید و دوباره مواد را به هم بزنید.
بعد آراد را به مواد اضافه کنید، البته توجه داشته باشید، که افزودن آرد باید مرحله به مرحله باشد و بهتر است با همزن دستی آرد را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
در مرحله بعدی دستور پخت شیرینی بهشتی روغن مایع را به آن اضافه نمایید و مقداری مواد را ورز دهید. این کار باعث منسجمتر شدن خمیر و همچنین نرم شدن آن میگردد.
بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت از خمیر، زعفران اضافه کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بیافزایید.
خمیر آماده شده را میتوانید درون قالبهای شکوفه و یا داخل قیف بریزید. همچنین میتوانید خمیر را به اندازههای کوچک و مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد در بیاورید و روی هر کدام از آنها طرح بزنید
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی بهشتی آنها را درون سینی فر بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا خوب پخته شوند، دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد. پس از خارج کردن آن از درون فر، بر روی هر شیرینی مقداری پودر پسته بریزید. حال شیرینی بهشتی آماده شده است، البته باید بعد از سرد شدن کامل آن، شیرینیها را از سینی فر به ظرف دیگری منتقل نمایید.
امیدواریم از آموزش پخت شیرینی بهشتی در این بخش راضی بوده باشید و از تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل لذت ببرید.
منبع: آرگا
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی بهشتی عبارت است از:
آرد سفید؛ ۲۰۰ گرم
پودر قند؛ ۱۰۰ گرم
روغن جامد؛ ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده؛ ۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو؛ ۱ قاشق غذاخوری
وانیل؛ ۱/۴ قاشق جایخوری
روغن مایع؛ ۲۵ گرم
پودر پسته؛ مقداری برای تزیین
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
ابتدا درون ظرفی مناسب پودر قند را به روغن جامد اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب مخلوط کنید، تا جایی که مواد به شکل یکنواخت در آید و رنگ آن سفید شود.
سپس وانیل را به آن بیافزاید و دوباره مواد را به هم بزنید.
بعد آراد را به مواد اضافه کنید، البته توجه داشته باشید، که افزودن آرد باید مرحله به مرحله باشد و بهتر است با همزن دستی آرد را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
در مرحله بعدی دستور پخت شیرینی بهشتی روغن مایع را به آن اضافه نمایید و مقداری مواد را ورز دهید. این کار باعث منسجمتر شدن خمیر و همچنین نرم شدن آن میگردد.
بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت از خمیر، زعفران اضافه کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بیافزایید.
خمیر آماده شده را میتوانید درون قالبهای شکوفه و یا داخل قیف بریزید. همچنین میتوانید خمیر را به اندازههای کوچک و مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد در بیاورید و روی هر کدام از آنها طرح بزنید
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی بهشتی آنها را درون سینی فر بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا خوب پخته شوند، دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد. پس از خارج کردن آن از درون فر، بر روی هر شیرینی مقداری پودر پسته بریزید. حال شیرینی بهشتی آماده شده است، البته باید بعد از سرد شدن کامل آن، شیرینیها را از سینی فر به ظرف دیگری منتقل نمایید.
امیدواریم از آموزش پخت شیرینی بهشتی در این بخش راضی بوده باشید و از تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل لذت ببرید.
منبع: آرگا