تارتی مخصوص عاشقان کره بادام زمینی!
تارت موز با سس کارامل یک دسر شیک و مجلسی است که به راحتی درست میشود فقط حواستان باشد به مهمانتان بگویید که در این دسر از کره بادام زمینی استفاده شده است، چون بعضیها به بادام زمینی حساسیت شدید دارند.
تارت موز با سس کارامل یک دسر شیک و مجلسی است که به راحتی درست میشود فقط حواستان باشد به مهمانتان بگویید که در این دسر از کره بادام زمینی استفاده شده است، چون بعضیها به بادام زمینی حساسیت شدید دارند.
مواد لازم
۳۰۰ گرم بیسکویت ساده
۱۰۰ گرم کره
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
۱۴۰ گرم پودر قند
۴۰۰ گرم پنیر خامهای
۲۵۰ گرم کره بادام زمینی
۱ ق. چ. پودر وانیل
به میزان لازم بادام زمینی برای تزئین
۳ عدد موز
مواد لازم برای سس کارامل
۴۰ گرم کره
۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید. بیسکویتها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید. کره را آب کنید سپس به بیسکویتهای خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود. قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود.
۲. حالا مواد تارت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید. در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید. اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۴. برای تهیه سس ابتدا کره و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و خوب هم بزنید تا کمی طلایی شود سپس خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس کارامل آماده شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۵. هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته، سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه سس کارامل میتوانید شکر را بدون کره روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی شود سپس خامه را به آن اضافه کنید.
مواد لازم
۳۰۰ گرم بیسکویت ساده
۱۰۰ گرم کره
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
۱۴۰ گرم پودر قند
۴۰۰ گرم پنیر خامهای
۲۵۰ گرم کره بادام زمینی
۱ ق. چ. پودر وانیل
به میزان لازم بادام زمینی برای تزئین
۳ عدد موز
مواد لازم برای سس کارامل
۴۰ گرم کره
۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید. بیسکویتها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید. کره را آب کنید سپس به بیسکویتهای خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود. قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود.
۲. حالا مواد تارت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید. در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید. اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۴. برای تهیه سس ابتدا کره و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و خوب هم بزنید تا کمی طلایی شود سپس خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس کارامل آماده شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۵. هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته، سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه سس کارامل میتوانید شکر را بدون کره روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی شود سپس خامه را به آن اضافه کنید.
منبع: مجله اشپزی مثبت