اسلایس شیرینی مرکبات پاییزی مقوی و خوشمزه
اسلایس شیرینی مرکبات یک شیرینی خوشمزه و شکیل پاییزی است که به سادگی تهیه میشود.
فصل پاییز انواع مرکبات تازه و ابدار به بازار میآید و فرصت خوبی برای تهیه شیرینیهای جدید و متنوع است. اسلایس شیرینی مرکبات یک شیرینی خوشمزه و شکیل پاییزی است که به سادگی تهیه میشود.
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵۰ برش
در این دستور از آب کلمانتین استفاده شده که اگر در دسترس نبود میتوانید آب پرتقال شیرین را جایگزین آن کنید.
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵۰ برش
در این دستور از آب کلمانتین استفاده شده که اگر در دسترس نبود میتوانید آب پرتقال شیرین را جایگزین آن کنید.
مواد لازم اسلایس شیرینی مرکبات
آرد ۲۱۰ گرم
آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره نرم ۱۶۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
ژله انگور قرمز ۶ قاشق چایخوری
مواد میانی اسلایس شیرینی مرکبات
زرده تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم
شیر تغلیظ شدده شیرین ۱۲۵ میلی لیتر
آرد ۵۰ گرم
نمک ۱ پینچ
آب کلمانتین ۲۵۰ میلی لیتر
آب لیمو ۴ تا ۵ قاشق چایخوری
رنده پوست کلمانتین ۲ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ترش ۲ قاشق چایخوری
برشهای مثلثی کلمانتین یا پرتقال خونی برای تزئین
طرز تهیه اسلایس شیرینی مرکبات
۱. برای تهیه خمیر اسلایس یک سینی ۲۳ در ۳۱ سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که از هر طرف ۵ سانت بیرون باشد.
۲. آرد، آرد ذرت و نمک را با هم الک کنید.
۳. کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا روشن و هوا دهی شود سپس سرعت را کم کرده مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
۴. خمیر را به سینی منتقل کرده و صاف کنید ضخامت حدود نیم سانتی متر باید باشد. روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و با دست کاملا سطحش را صاف کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید خنک شود.
۵. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا درجه ۳ روشن کنید.
۶. پلاستیک را از روی خمیر برداشت و چند جای خمیر را با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید و حدود نیم ساعت در فر بگذارید بپزد.
۷. ژله را در مایکروفر حدود ۱ دقیقه گرم کنید تا باز شود و با قلم مو روی خمیر بکشید و دوباره به داخل فر برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد سپس یک ساعت کناری بگذارید تا خنک شود.
۸. در این حین برای تهیه مواد میانی تخم مرغ ها، شکر، شیر آرد و نمک را با سرعت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود. آب و رنده پوست مرکبات را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شوند.
۹. مواد میانی را روی پوسته آماده شده بریزید و حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا بپزد و خودشان را بگیرند، ولی خشک نشوند سپس یک ساعت تا یک شب بگذارید در بخچال بماند.
۱۰. شیرینی را با کمک لبههای کاغذ روغنی از سینی درآورده و با چاقویی که در آب گرم زده اید به ۵۰ مریع ۳ سانتی برش بزنید. روی هر کدام یک برش مثلثی پرتقال خونی برای تزئین قرار داده و سرو نمایید.
منبع: نیک صالحی