طرز تهیه موس وانیلی با طعمی ایده آل مخصوص مهمانیها
موس وانیلی یا کرم وانیلی از دسرهای خوشمزه است که میتوان همراه با کیک به عنوان عصرانه سرو کرد. در ادامه طرز تهیه موس وانیلی را به شما علاقهمندان به آشپزی آموزش خواهیم داد.
موس یک دسر سرد عالی با منشأ فرانسوی است. معمولاً برای تهیه موس از تخم مرغ و ژلاتین استفاده میشود. میتوایند موس را مانند گاناش شکلاتی در تزیین کیک استفاده کنید. نحوه درست کردن موس وانیلی نیز از نظر مراحل تهیه بسیار شبیه به موس شکلاتی است.
موسها در طعمهای مختلفی مانند موس زردآلو، موس موز، موس توت فرنگی، موس چای سبز، موس زعفرانی و … تهیه میشوند. موس دارای بافت پر از هوا میباشد. این بافت خاص موجب توجه کافی به طرز تهیه آنها میشود.
موسها در طعمهای مختلفی مانند موس زردآلو، موس موز، موس توت فرنگی، موس چای سبز، موس زعفرانی و … تهیه میشوند. موس دارای بافت پر از هوا میباشد. این بافت خاص موجب توجه کافی به طرز تهیه آنها میشود.
مواد لازم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
ورق ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه: یک عدد ۲۰۰ گرمیچ
شکر دانه ریز یا پودر قند: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: یک پیمانه
طرز تهیه موس وانیلی
ابتدا تخم مرغها را بشکنید و زردهها را جدا سازید.
زردهها را هم بزنید و وانیل و پودر قند را به آن بیفزایید.
مایه تخم مرغ بعد از هم زدن باید به شکل کرم در آید.
شیر را در قابلمه بریزید و قابلمه را بر روی حرارت بگذارید.
ورقههای ژلاتین را در آب سرد خیس کرده و بعد از داغ شدن شیر، ورقههای ژلاتین را از آب سرد بیرون آورید.
ورقههای ژلاتین را در شیر بریزید تا آب شوند. اگر از پودر ژلاتین استفاده میکنید، آن را روی یک سوم پیمانه آب سرد بپاشید. کاسه ژلاتین و آب را بر روی حرارت کتری بخار دهید تا حل شود. ته کاسه فقط به بخار برخورد کند. بعد از حل شدن ژلاتین در شیر، آن را در کناری بگذارید. ظرفی بردارید. مایه تخم مرغ را روی قابلمه بگذارید. این کاسه نباید به آب داخل قابلمه برخورد کند. با بخار قابلمه، مواد داخل کاسه بالایی باید کم کم سفت شوند.
این مرحله طرز تهیه موس وانیلی برای سفت کردن مایه تخم مرغ اجرا میشود. در این مرحله باید اثری از شکر و دانههای ریز در مخلوط تخم مرغ دیده نشود.
تخم مرغ را با شیر و ژلاتین مخلوط و هم بزنید.
در آخر نیز باید خامه را به مجموع مواد اضافه و هم بزنید.
مایه آماده را داخل سیلیکون یا ظرف مخصوص بریزید.
۶ ساعت در یخچال باشد تا کاملاً ببندد.
امیدواریم از تهیه این دسر خوشمزه در کنار سایر اعضای خانواده تان لذت ببرید.
امیدواریم با استفاده از آموزش طریقه درست کردن موس وانیلی بتوانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان کنید. فراموش نکنید که میتوانید این دسر را در طعمهای میوه و متفاوت نیز تهیه کنید.
منبع: آرگا