بیسکوئیت به شکل برگ های پائیزی


بیسکوئیت به شکل برگ های پائیزی

این برگ‌های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می‌توانید آن‌ها را برای دورهمی‌های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.

بیسکوئیت به شکل برگ های پائیزی
این برگ‌های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می‌توانید آن‌ها را برای دورهمی‌های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.

بیسکوئیت به شکل برگ‌های پائیزی

مواد لازم

۱/۲ پیمانه کره
۱/۲ پیمانه شکر قنادی
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ پیمانه آرد کامل
۳/۴ پیمانه نمک
رنگ غذای قرمز، سبز، زرد و نارنجی

طرز تهیه

کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا لطیف و سفید شود. سپس شکر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. عصاره وانیل را نیز افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره بیفزایید.
مواد را تا زمانی هم بزنید که شکل خمیر به خود بگیرند.
خمیر را به ۴ بخش مجزا تقسیم کنید. روی هر چانه یک قطره رنگ غذا بریزید و ورز دهید تا خمیر کاملا رنگی شود.
همین کار را با سه چانه دیگر خمیر با رنگ‌های مجزا تکرار کنید.
خمیر‌ها را با هم مخلوط کنید، اما مراقب باشید که رنگ‌ها ماهیت خود را از دست ندهند.
خمیری که ترکیب چندین رنگ به صورت ابروباد است را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.
آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از خارج نمودن خمیر از یخچال، آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و با قالب شکل برگ، برش دهید.
برگ‌ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
با چاقوی مخصوص برش کره، روی برگ‌ها شیار ایجاد کنید.
آن‌ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.

تصویر زندگی

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه کبه عربی خوشمزه و مجلسی / یکبار این کبه امتحان کن عاشقش میشی