طرز تهیه سس کارامل مخصوص
سس کاراملی از جمله سسهای فوق العاده خوشمزه میباشد. در این مطلب طرز تهیه یک سس کارامل فوق العاده خوشمزه و البته آسون رو قرار میدم که کاربردهای زیادی داره.
در این مطلب طرز تهیه یک سس کارامل فوق العاده خوشمزه و البته آسون رو قرار میدم که کاربردهای زیادی داره. هم میتونید به صورت گرم به عنوان سس روی کیکها ازش استفاده کنید و هم اینکه بعد از سرد شدن میتونه به عنوان یک شکلات خوشمزه و عالی باشه. بفرمایید شکلات کاراملی مخصوص.
سس کارامل
سس کارامل
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
روشتر (با آب):
۲۰۰ گرم شکر (یک پیمانه)
۶۰ میلی لیتر آب (۱/۴ پیمانه)
طرز تهیه سس کارامل و سس شکلات مخصوص کیک
آموزش مرحله به مرحلهی تهیه سس کارامل و سس شکلات برای کاور کیکها و تزیین کیک. سس شکلات و سس کارامل بسیار عالی و خوشمزه برای استفاده روی کیک با همه نکات مهم...
ادامه مطلب
ارائه شده توسط
روش خشک:
۲۰۰ گرم شکر
برای سس کارامل
خامه صبحانه ۱ بسته
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک خیلی کم
طرز تهیه سس کارامل برای کیک
این سس رو به دو روش میتونید تهیه کنید. هم به روش خشک و هم به روشتر که البته روشتر زمان بیشتری میبره و من خشک رو پیشنهاد میکنم. کیفیت هاشون هم مثل همه. ابتدا شکر رو در ظرفی که میخواید روی حرارت بذارید بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. (اگه خواستید میتونید آب رو هم اضافه کنید و بذارید). اگه شکر رو خشک روی حرارت گذاشته باشید بعد از یکی دو دقیقه که حرارت دید عرق میکنه و کم کم ذوب میشه.
سس کارامل
سس کارامل
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
روشتر (با آب):
۲۰۰ گرم شکر (یک پیمانه)
۶۰ میلی لیتر آب (۱/۴ پیمانه)
طرز تهیه سس کارامل و سس شکلات مخصوص کیک
آموزش مرحله به مرحلهی تهیه سس کارامل و سس شکلات برای کاور کیکها و تزیین کیک. سس شکلات و سس کارامل بسیار عالی و خوشمزه برای استفاده روی کیک با همه نکات مهم...
ادامه مطلب
ارائه شده توسط
روش خشک:
۲۰۰ گرم شکر
برای سس کارامل
خامه صبحانه ۱ بسته
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک خیلی کم
طرز تهیه سس کارامل برای کیک
این سس رو به دو روش میتونید تهیه کنید. هم به روش خشک و هم به روشتر که البته روشتر زمان بیشتری میبره و من خشک رو پیشنهاد میکنم. کیفیت هاشون هم مثل همه. ابتدا شکر رو در ظرفی که میخواید روی حرارت بذارید بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. (اگه خواستید میتونید آب رو هم اضافه کنید و بذارید). اگه شکر رو خشک روی حرارت گذاشته باشید بعد از یکی دو دقیقه که حرارت دید عرق میکنه و کم کم ذوب میشه.
شما باید در این مرحله خوب هم بزنید تا شکرتون نسوزه. اونقدر هم زدن رو ادامه بدید تا شکر کاملا ذوب بشه و رنگش کمی تیره بشه. اگه از روشتر استفاده کرده باشید و آب هم ریخته باشید باید اونقدری روی حرارت هم بزنید تا رنگ آب و شکر تغییر کنه و مثل عکس بشه. (بسیار دقت کنید که خیلی سریع باید شکر رو بعد از ذوب شدن و تغییر رنگ از روی حرارت بردارید. چون خیلی سریع میسوزه و خشک میشه)
بلافاصله بعد از اینکه تغییر رنگ داد و از روی حرارت برداشتید، خامه رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا نبنده. اونقدر هم بزنید که کاملا مخلوط شه. در ضمن وقتی خامه رو اضافه میکنید شروع میکنه به جز و ولز کردن. نگران نشدید و هم بزنید.
بعد اینکه خامه و شکر ذوب شده کاملا مخلوط و یکدست شدن دوباره روی حرات بذارید تا یک دقیقهای بجوشه.
بعد از اینکه یک دقیقهای روی حرارت بود، از روی حرارت بردارید و کره و وانیل و به اندازه خیلی کم (یک پنس) نمک رو بهش اضافه و کنید و خوب هم بزنید تا کره ذوب و همگی مخلوط شن. سس کاراملی که تهیه کردید بعد از خنک شدن کمی سفتتر میشه و توصیه میکنم وقتی گرم هست روی کیک هاتون بریزید. این سس کارامل رو تا چند هفته در یخچال میتونید نگه دارید.
از این سس میتونید برای روی کیکها و دسرهاتون استفاده کنید.
منبع: دونفره