طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامهای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید.
مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی:
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده ۲ عدد
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۲۲۰ گرم
آب لیمو ۱۰ میلی لیتر
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی:
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامهای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت میشود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی شیرینیهای سرد شده بریزید و پسته بریزید.
منبع: بیتوته
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده ۲ عدد
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۲۲۰ گرم
آب لیمو ۱۰ میلی لیتر
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی:
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامهای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت میشود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی شیرینیهای سرد شده بریزید و پسته بریزید.
منبع: بیتوته