طرز تهیه کرم رانورسه با شکلات
به منظور تهیه این نوع از دسر با شکلات به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهد بود.
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر یک و یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیوه پخت
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید.
زردههای تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت شود.
پودر کاکائو را الک کنید و با شیر مخلوط کنید.
نصف سفیدههای تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا کاملا سفید شود و از تخم مرغ زنی نریزد.
شیر کاکائو را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را به شیر و زرده استفاده نمایید.
اکنون مایه دسر شکلاتی را در یک قالب گود و نچسب بریزید.
کرم رانورسه را به روش بن ماری در فر یا روی حرارت شعله اجاق گاز بپزید.
زمانی که دسر آماده شد، یک خلال دندان یا چنگال در آن فرو کنید، اگر پخته باشد نباید چیزی به چنگال یا خلال دندان بچسبد.
پس از آنکه کرم آماده شد، صبر کنید تا خنک شود و آن را در ظرف مناسبی برگردانید.
میتوانید کرم را در قالبهای یک نفره درست کنید و پس از خنک شدن، با همان ظرف سرو کنید. به علاوه این کرم همراه با چایی به عنوان میان وعده نیز گزینه خوبی خواهد بود.
نکته: طبخ بن ماری در تهیه غذاها و کرمهایی مورد استفاده قرار میگیرند که نباید مستقیم در معرض حرارت باشند. برای این منظور، ظرف محتوی کرم را در ظرفی حاوی آب قرار دهید. ارتفاع آب در ظرف نباید به گونهای باشد که هنگام جوشیدن، آب وارد دسر شود.
تخم مرغ ۵ عدد
شیر یک و یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیوه پخت
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید.
زردههای تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت شود.
پودر کاکائو را الک کنید و با شیر مخلوط کنید.
نصف سفیدههای تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا کاملا سفید شود و از تخم مرغ زنی نریزد.
شیر کاکائو را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را به شیر و زرده استفاده نمایید.
اکنون مایه دسر شکلاتی را در یک قالب گود و نچسب بریزید.
کرم رانورسه را به روش بن ماری در فر یا روی حرارت شعله اجاق گاز بپزید.
زمانی که دسر آماده شد، یک خلال دندان یا چنگال در آن فرو کنید، اگر پخته باشد نباید چیزی به چنگال یا خلال دندان بچسبد.
پس از آنکه کرم آماده شد، صبر کنید تا خنک شود و آن را در ظرف مناسبی برگردانید.
میتوانید کرم را در قالبهای یک نفره درست کنید و پس از خنک شدن، با همان ظرف سرو کنید. به علاوه این کرم همراه با چایی به عنوان میان وعده نیز گزینه خوبی خواهد بود.
نکته: طبخ بن ماری در تهیه غذاها و کرمهایی مورد استفاده قرار میگیرند که نباید مستقیم در معرض حرارت باشند. برای این منظور، ظرف محتوی کرم را در ظرفی حاوی آب قرار دهید. ارتفاع آب در ظرف نباید به گونهای باشد که هنگام جوشیدن، آب وارد دسر شود.