طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
مواد لازم برای پاناکوتا و سیب ژلهای:
شیر ۱ لیوان
خامه یک پاکت
شکر ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری (من ۲ قاشق ریختم)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژلهای:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.
وانیل را هم اضافه میکنیم و بعد شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه میکنیم. برای لایه دوم ابتدا سیب را پوست کنید. نصف ژله توت فرنگی را با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد سیبها را هم داخل ظرف میگذاریم تا سیب با ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
شیر ۱ لیوان
خامه یک پاکت
شکر ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری (من ۲ قاشق ریختم)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژلهای:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.
وانیل را هم اضافه میکنیم و بعد شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه میکنیم. برای لایه دوم ابتدا سیب را پوست کنید. نصف ژله توت فرنگی را با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد سیبها را هم داخل ظرف میگذاریم تا سیب با ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
منبع: بیتوته