ژله انار ویترینی یک دسر شیک برای شب یلدا
انار یکی از میوه های اصلی شب یلدا است که می توانید با آن یک ژله ویترینی زیبا و شیک درست کنید. در ادامه با ماه همراه شوید.
مواد لازم برای ژله انار ویترینی
انار: ۲ عدد متوسط
شیر: ۳ لیوان
ژله آلوئه ورا: ۴ عدد
آب جوش: ۴ لیوان
آب سرد: ۱ لیوان
طرز تهیه ژله انار ویترینی برای شب یلدا
ابتدا ۳ بسته پودر ژله آلوئه ورا را با ۳ لیوان آب جوی مخلوط کنید.
بعد از حل شدن کامل پودر ژله، صبر کنید تا مایع کمی خنک شود.
بعد از خنک شدن مایع را با ۳ لیوان شیر مخلوط کنید.
کف قالب ژله را کمی با روغن مایع چرب کنید.
مایع را درون قالب ریخته و برای ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از سفت شدن کامل ژله، قالب را از یخچال بیرون آورده و با جاقو سه قسمت از ژله را جدا و درون ظرفی بریزید.
جاهای خالی را با دانههای انار پر کنید.
بسته آخر ژله آلوئه ورا را به صورت معمولی (ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنید) درست کنید و بعد از خنک شدن در قسمتهایی که دانه انار ریخته اید، بریزید.
مجدد قالب را درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.
در این فاصله قسمتهایی از ژله را کع جدا کرده اید به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) مجدد ذوب کنید.
بعد از سفت شدن ژله، ژله آب شده درون ظرف را مجدد به درون قالب ژله برگردانید و مجدد درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.
برای خارج کردن ژله از قالب دورتادور را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف ورد نظرتان برگردانید.
انار: ۲ عدد متوسط
شیر: ۳ لیوان
ژله آلوئه ورا: ۴ عدد
آب جوش: ۴ لیوان
آب سرد: ۱ لیوان
طرز تهیه ژله انار ویترینی برای شب یلدا
ابتدا ۳ بسته پودر ژله آلوئه ورا را با ۳ لیوان آب جوی مخلوط کنید.
بعد از حل شدن کامل پودر ژله، صبر کنید تا مایع کمی خنک شود.
بعد از خنک شدن مایع را با ۳ لیوان شیر مخلوط کنید.
کف قالب ژله را کمی با روغن مایع چرب کنید.
مایع را درون قالب ریخته و برای ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از سفت شدن کامل ژله، قالب را از یخچال بیرون آورده و با جاقو سه قسمت از ژله را جدا و درون ظرفی بریزید.
جاهای خالی را با دانههای انار پر کنید.
بسته آخر ژله آلوئه ورا را به صورت معمولی (ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنید) درست کنید و بعد از خنک شدن در قسمتهایی که دانه انار ریخته اید، بریزید.
مجدد قالب را درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.
در این فاصله قسمتهایی از ژله را کع جدا کرده اید به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) مجدد ذوب کنید.
بعد از سفت شدن ژله، ژله آب شده درون ظرف را مجدد به درون قالب ژله برگردانید و مجدد درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.
برای خارج کردن ژله از قالب دورتادور را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف ورد نظرتان برگردانید.
منبع: سیمرغ