طرز تهیه خامه فرم گرفته


طرز تهیه خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی ها، کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شود. مواد زیر برای تهیه دو پیمانه “خامه فرم گرفته” مناسب است.

طرز تهیه خامه فرم گرفته
مواد لازم خامه فرم گرفته

خامه ۱ پیمانه
پودر قند یا شکر دانه ریز ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه خامه فرم گرفته

خامه را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در فریزر بگذارید. بعد از گذشتن این زمان مخلوط را از فریزر در بیاورید و بعد از کمی که نرم‌تر شد آن را با همزن برقی حدود یک ربع هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد. طوری که اگر با قاشق مقداری از آن را برداشتیم و در ظرف دیگری ریختیم به همان شکل باقی بماند. البته اگر خامه را بیشتر از حد هم بزنید تبدیل به کره خواهد شد. سعی کنید محیطی را که در آن خامه را درست میکنید خنک باشد.

همچنین میتوان خامه فرم گرفته شده یا اضافه مانده را در ظرف‌های دربسته در داخل فریزر نگهداری کرد و هر بار قبل از استفاده دوباره ۱۰ دقیقه‌ای با هم زن هم زد. در ضمن نباید خامه در کنار مواد غذایی بو دار مثل ماهی و میگو در فریزر نگهداری کنید.
منیع: نمناک

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

 شیر مادر یا شیرخشک؟