کاپ کیک کریسمسی با تزیین شکلاتهای M M
کاپ کیکها یکی از بهترین شیرینیها برای کریسمس هستند. به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه یک کاپ کیک کریسمسی با تزیین شکلاتهای M M را به شما آموزش میدهیم
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کریسمس با تزیین شکلات M M
آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
قاشق چایخوری پودر خمیر مایه: ۲ و ۱/۲ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
کره: ۱ و ۱/۲ پیمانه قرار گرفته شده در دمای اتاق
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانیل خالص: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ سی سی
شکلات: به مقدار لازم
آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
قاشق چایخوری پودر خمیر مایه: ۲ و ۱/۲ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
کره: ۱ و ۱/۲ پیمانه قرار گرفته شده در دمای اتاق
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانیل خالص: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ سی سی
شکلات: به مقدار لازم
طرز تهیه کاپ کیک کریسمس با تزیین شکلات M M
فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
آرد سفید، پودر خمیر مایه و نمک را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
کره و شکر را با مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط کردن را برای ۲ دقیقه ادامه دهید.
سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم زدن را به طور مرتب انجام دهید.
وانیل را به مخلوط کره و تخم مرغ و شکر اضافه کرده و مخلوط کنید.
در پایان آرد را کم کم اضافه کرده و مجدد به هم زدن ادامه دهید.
خمیر را برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
خمیر را درون قالبهای کاپ کیک ریخته و درون فر برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن کار تزیینات را انجام دهید.
روی تمام کاپ کیکها خمیر فوندان سفید بکشید.
مقداری رنگ سبز برداشته و خمیر فوندانت را به دو رنگ سبز پر رنگ و کم رنگ رنگ آمیزی کنید. دو تکه از این خمیرهای سبز را برداشته و با دست شکل برگ به آنها دهید. این دو برگ را روی کاپ کیک گذاشته و در وسط آن ۳ عدد اسمارتیز یا شکلات قرمز رنگ قرار دهید.
اسمارتیز و شکلاتهای M M را روی یکی دیگر از کاپ کیکها از روشنترین رنگ تا تیرهترین رنگ کنار هم قرار دهید. لابه لای آنها هم از شکلاتهای ریز قرمز رنگ استفاده کنید.
با خامه فرم گرفته ۴ پر روی کاپ کیک دیگر بکشید و روی آن را با شکر رنگی (قرمز رنگ) تزیین کنید.
منبع: سیمرغ