آموزش مرحله به مرحله پخت “کمپوت سیب” خانگی


آموزش مرحله به مرحله پخت “کمپوت سیب” خانگی

“کمپوت سیب” دسر یا عصرانه بسیار خوشمزه‌ای است که برای تهیه آن فقط به سیب نیاز دارید و گلاب برای مطبوع کردن آن نیاز دارید.

آموزش مرحله به مرحله پخت “کمپوت سیب” خانگی
مواد لازم کمپوت سیب
سیب:یک کیلو
پوست لیمو ترش:۲۵ گرم
گلاب:به میزان دلخواه
شکر:۸ قاشق سوپخوری
آب:دو نیم لیوان


طرز تهیه کمپوت سیب

سیب‌ها را پوست بکنید و به چند تکه تقسیم کنید. در حین پوست کردن سیب آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد شکر و پوست لیمو ترش را در آن بریزید تا چند جوش بخورد. بعد از چند دقیقه سیب‌های پوست شده را داخل آن بریزید تا با آب و شکر بجوشد.

در حین جوشیدن تست کنید هر قطعه از سیب‌ها که نرم شد آن را از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در مرحله آخر بعد از برداشتن تمام سیب‌ها شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان َشهد باقی بماند و در پایان شربت را روی سیب‌ها بریزید و کمی هم گلاب به آن‌ها اضافه کنید. میتوانید کمپوت را بعد از سرد شدن و گذاشتن چند ساعت در یخچال مصرف کنید و یا در ظرف را ببندید و بعدا مصرف کنید.

منبع: نمناک

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک