طرز تهیه شیرینی مینیاتوری در منزل
ما ایرانیان برای میان وعده و پذیرایی از میهمان معمولا از شیرینی استفاده میکنیم. همچنین اغلب بر سر سفرههای هفت سین از شیرینیهایی مانند شیرینی نخودچی و... استفاده میکنند. شیرینی میناتوری نیز یکی از شیرینیهایی است که با ذائقه ما ایرانیان هماهنگ است و میتوان از آن به عنوان یک میان وعده لذیذ، شیرینی برای پذیرایی از میهمان و شیرینی سفره هفت سین...
ما ایرانیان برای میان وعده و پذیرایی از میهمان معمولا از شیرینی استفاده میکنیم. همچنین اغلب بر سر سفرههای هفت سین از شیرینیهایی مانند شیرینی نخودچی و ... استفاده میکنند. شیرینی میناتوری نیز یکی از شیرینیهایی است که با ذائقه ما ایرانیان هماهنگ است و میتوان از آن به عنوان یک میان وعده لذیذ، شیرینی برای پذیرایی از میهمان و شیرینی سفره هفت سین استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری
به منظور تهیه این نوع شیرینی، به چهار الی چهار و نیم ساعت زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شکر آسیاب شده ۲۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری
کنجد برای تزین به میزان لازم
چند نکته:
در صورت تمایل به جای کره از روغن جامد نیز میتوانید استفاده کنید.
میتوانید شکر آسیاب شده را با پودر قند جایگزین کنید.
ترجیحا از آردهای شیرینی پزی باکیفیت استفاده کنید.
پیش از استفاده آرد را الک کنید.
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
کره را از حدود ۳۰ دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
کره را بهم بزنید تا لطیف شود.
وانیل و هل را به کره اضافه کنید.
شکر را نیز بیفزایید و بهم بزنید تا کل مواد یک دست شوند.
نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و مابقی را به تدریج بیفزایید. اگر آرد را به یکباره اضافه کنید، ممکن است خمیر سفت شود. زیرا میزان جذب آردها متفاوت است و نمیتوان مقدار دقیقی برای تمام انواع آرد ذکر کرد.
هنگامی که خمیر لطیف و وسط ظرف جمع شد، میزان آرد کافی است.
خمیر را چند دقیقه ورز دهید. در صورتی که نمیتوانید خمیر را ورز دهید آن را چندین مرتبه روی میز بزنید.
سپس خمیر را در ظرف قرار دهید و روی آن را با پارچه کاملا بپوشانید و به آن برای سه الی چهار ساعت استراحت دهید.
روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به یک سانتیمتر برسد. سپس قالب بزنید و کمی کنجد روی آنها بپاشید.
فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد درجه گرم کنید.
یک سینی فر با اندازه مناسب را چرب کنید و شیرینیها را با فاصله در آن بچینید.
شیرینیها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماد شوند.
پس از آنکه شیرینیها را از فر خارج کردید، صبر کنید تا خنک شود و در ظرف مناسب بچینید.
به همین سادگی میتوانید یک شیرینی مینیاتوری خوشمزه تهیه کنید و در کنار عزیزان و دوستانتان از میل کردن آن لذت ببرید.
چند نکته:
حتی الامکان از آرد شیرینی پزی تازه استفاده کنید تا کیفیت شیرینیها بهتر شود.
حتما آرد را به تدریج اضافه کنید، زیرا ممکن است به میزان کمتر یا بیشتری از آرد نیاز داشته باشید.
در مرحله نهم میتوانید به اندازه یک فندوق از خمیر را جدا کرده و مقداری از مغزجات مورد نظر خود را درون آن قرار دهید و شیرینی را گرد کنید.
از آنجا که این شیرینی به نام مینیاتوری شناخته میشود، باید از قالبهای کوچک برای تهیه آن استفاده کنید.
به جای کنجد از هر نوع مغزیجات دیگری که تمایل داشته باشید، میتوانید استفاد کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که اگر از شکلات چیپسی استفاده کردید، تا زمانی که شیرینی مینیاتوری خنک شود، آن را از سینی فر خارج نکنید، زیرا شکلاتها فرم خود را از دست میدهند.
برای زیباتر شدن ظاهر شیرینیها میتوانید از چند شکل قالب و چند نوع مغزیجات استفاده کنید تا شیرینیها با ظاهر و طعمی متفاوت در کنار یکدیگر ظرف پذیرایی را تزیین کنند.
در صورت تمایل میتوانید میزان شکر را کمتر کنید.
همه میدانیم خوراکیهایی که در منزل تهیه میکنیم، علاوه بر سالم بودن با ذائقه ما نیز هماهنگتر خواهد بود، بنابراین بهتر است تا جای ممکن خوراکیها را در منزل تهیه کنیم.
شیرینی مینیاتوری را میتوانید به عنوان نیم چاشت همراه با چایی، شیر یا قهوه میل کنید. حتی به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه نیز این نوع شیرینی گزینه مناسبی خواهد بود. از آنجا که معمولا کودکان خوراکیهای آماده موجود در بازار را میپسندند و این خوراکیها چندان برای سلامتی آنها مفید نیست، باید با طبخ غذاها و شیرینیهایی خوشمزه در منزل آنها را ترغیب به میل کردن خوراکیهای سالم کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری
به منظور تهیه این نوع شیرینی، به چهار الی چهار و نیم ساعت زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شکر آسیاب شده ۲۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری
کنجد برای تزین به میزان لازم
چند نکته:
در صورت تمایل به جای کره از روغن جامد نیز میتوانید استفاده کنید.
میتوانید شکر آسیاب شده را با پودر قند جایگزین کنید.
ترجیحا از آردهای شیرینی پزی باکیفیت استفاده کنید.
پیش از استفاده آرد را الک کنید.
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
کره را از حدود ۳۰ دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
کره را بهم بزنید تا لطیف شود.
وانیل و هل را به کره اضافه کنید.
شکر را نیز بیفزایید و بهم بزنید تا کل مواد یک دست شوند.
نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و مابقی را به تدریج بیفزایید. اگر آرد را به یکباره اضافه کنید، ممکن است خمیر سفت شود. زیرا میزان جذب آردها متفاوت است و نمیتوان مقدار دقیقی برای تمام انواع آرد ذکر کرد.
هنگامی که خمیر لطیف و وسط ظرف جمع شد، میزان آرد کافی است.
خمیر را چند دقیقه ورز دهید. در صورتی که نمیتوانید خمیر را ورز دهید آن را چندین مرتبه روی میز بزنید.
سپس خمیر را در ظرف قرار دهید و روی آن را با پارچه کاملا بپوشانید و به آن برای سه الی چهار ساعت استراحت دهید.
روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به یک سانتیمتر برسد. سپس قالب بزنید و کمی کنجد روی آنها بپاشید.
فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد درجه گرم کنید.
یک سینی فر با اندازه مناسب را چرب کنید و شیرینیها را با فاصله در آن بچینید.
شیرینیها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماد شوند.
پس از آنکه شیرینیها را از فر خارج کردید، صبر کنید تا خنک شود و در ظرف مناسب بچینید.
به همین سادگی میتوانید یک شیرینی مینیاتوری خوشمزه تهیه کنید و در کنار عزیزان و دوستانتان از میل کردن آن لذت ببرید.
چند نکته:
حتی الامکان از آرد شیرینی پزی تازه استفاده کنید تا کیفیت شیرینیها بهتر شود.
حتما آرد را به تدریج اضافه کنید، زیرا ممکن است به میزان کمتر یا بیشتری از آرد نیاز داشته باشید.
در مرحله نهم میتوانید به اندازه یک فندوق از خمیر را جدا کرده و مقداری از مغزجات مورد نظر خود را درون آن قرار دهید و شیرینی را گرد کنید.
از آنجا که این شیرینی به نام مینیاتوری شناخته میشود، باید از قالبهای کوچک برای تهیه آن استفاده کنید.
به جای کنجد از هر نوع مغزیجات دیگری که تمایل داشته باشید، میتوانید استفاد کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که اگر از شکلات چیپسی استفاده کردید، تا زمانی که شیرینی مینیاتوری خنک شود، آن را از سینی فر خارج نکنید، زیرا شکلاتها فرم خود را از دست میدهند.
برای زیباتر شدن ظاهر شیرینیها میتوانید از چند شکل قالب و چند نوع مغزیجات استفاده کنید تا شیرینیها با ظاهر و طعمی متفاوت در کنار یکدیگر ظرف پذیرایی را تزیین کنند.
در صورت تمایل میتوانید میزان شکر را کمتر کنید.
همه میدانیم خوراکیهایی که در منزل تهیه میکنیم، علاوه بر سالم بودن با ذائقه ما نیز هماهنگتر خواهد بود، بنابراین بهتر است تا جای ممکن خوراکیها را در منزل تهیه کنیم.
شیرینی مینیاتوری را میتوانید به عنوان نیم چاشت همراه با چایی، شیر یا قهوه میل کنید. حتی به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه نیز این نوع شیرینی گزینه مناسبی خواهد بود. از آنجا که معمولا کودکان خوراکیهای آماده موجود در بازار را میپسندند و این خوراکیها چندان برای سلامتی آنها مفید نیست، باید با طبخ غذاها و شیرینیهایی خوشمزه در منزل آنها را ترغیب به میل کردن خوراکیهای سالم کنید.
منبع: ستاره