جدیدترین تزیین آش رشته و آش پشت پا و مجلسی با قیف 98 و 2019


جدیدترین تزیین آش رشته و آش پشت پا و مجلسی با قیف 98 و 2019

جدیدترین تزیین آش رشته : جدیدترین مدل های تزئین مجلسی آش رشته را امروز در ایران بانو برای شما مهیا کرده ایم تا ایده بگیرید و سفره های رنگین و زیبا پهن کنید. همچنین می توانید در مطلب دیگر وبسایت ما، تزئین آش دوغ برای سیزه بدر را نیز مشاهده کنید و این آش خوشمزه … نوشته جدیدترین تزیین آش رشته و آش پشت پا و مجلسی با قیف 98 و 2019 اولین بار در پورتال...

جدیدترین عکس آش رشته

جدیدترین مدل های تزئین مجلسی آش رشته را امروز در ایران بانو برای شما مهیا کرده ایم تا ایده بگیرید و سفره های رنگین و زیبا پهن کنید. همچنین می توانید در مطلب دیگر وبسایت ما، تزئین آش دوغ برای سیزه بدر را نیز مشاهده کنید و این آش خوشمزه را زیباتر از همیشه تزئین کنید. آموزش تزیین آش رشته را ببینید

عکس آش رشته تزیین شده

جدیدترین تزیین آش رشته,تزیین اش رشته

دیزاین آش کشک

تزیین آش پشت پا,عکس آش رشته تزیین شده
تزیین آش رشته با زعفران

آموزش تزیین آش رشته با کشک

مواد لازم برای تزیین آش رشته

سبزی اش(گشنیز ،جعفری،تره،اسفناج )یک کیلو
رشته اش:یک بسته
نخود:نصف لیوان
لوبیاچیتی:یک لیوان
عدس:یک لیوان سرخالی
پیاز :سه عدد متوسط
سیر چرخ کرده:دوقاشق غذاخوری
نمک وفلفل وزردچوبه ونعناخشک
کشک:به مقدار لازم

آش رشته تزئین شده زیبا

تزیین اش رشته به شکل طاووس

عکس آش رشته تزیین شده

تزیین آش رشته به شکل طاووس

 آموزش تزیین آش رشته ساده

آموزش تزیین آش رشته ساده

دیزاین آش رشته برای افطاری

دیزاین آش رشته برای افطاری

جدیدترین تزیین آش رشته

جدیدترین تزیین آش رشته

جدیدترین عکس آش رشته تزیین شده

مواد لازم برای تزیین آش رشته

فیلم آموزش تزیین آش رشته

تزیین آش رشته با قیف

تزیین آش رشته با قیف,تزیین اش رشته

تزیین آش پشت پا

تزیین آش پشت پا

تزیین آش رشته به شکل طاووس

فیلم تزیین آش رشته با قیف

برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

آموزش تصویری تزیین آش رشته

تزیین آش پشت پا

تزیین آش رشته پشت پا

فیلم آموزش تزیین آش رشته, آموزش تزیین آش رشته

آموزش تزیین آش رشته با کشک

جدیدترین تزیین آش رشته با قیف

جدیدترین تزیین آش رشته

اموزش تزیین آش رشته

تزیین آش رشته به شکل طاووس

پخت آش رشته در چهل دقیقه :

طبخ آش رشته در مدت زمان کمتر از یک ساعت را بیان خواهیم کرد. معمولا درست کردن آش در خانه حدود دو یا سه ساعت زمان لازم دارد تا مواد آن اماده برای خوردن شود اگر میخواهید آشی با کمترین زمان ممکن آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید میتوانید متن زیر را مطالعه کنید تا آشی در چهل دقبقه آماده کنید و بخورید و لذت ببرید .

یک آش رشته فوق العاده خوشمزه که سریع هم آماده میشه رو براتون آموزش دادم. در کمتر از یک ساعت می تونید درستش کنید.

مواد لازم:
نعناع خشک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
آب به میزان لازم
حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس و ماش ) از هر کدام یک پیمانه
سبزی آش (تره، شوید، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
روغن به میزان لازم
سیر یک بوته
پیاز بزرگ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
رشته آشی ۲۰۰ گرم
نمک و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته :

۱-تو اینجا روشی رو بهتون واسه پخت یه آش رشته خوش طعم میگم که لازم نیست ساعتها رو اجاق بجوشه و خواصش کمتر بشه.

۲-قبل از شروع هر کاری یه قابلمه رو تا نیمه آب میریزیم و میذاریم تا آب به جوش بیاد.

۳-مواد اولیه رو آماده کرده ودم دست میذاریم.

۴-پیازها رو خرد کرده و بدون روغن رو حرارت ملایم قرار میدیم تا آبش کشیده بشه.
طبخ سریع آش رشته در چهل دقیقه

۵-بعد که آبش تموم شد روغن رو اضافه میکنیم و میذاریم تا طلایی بشه.

۶-که پیاز های من یه کم زیاد طلایی شد.

۷-بعد پیازها رو از روغن در میاریم تو یه ظرف دیگه میریزیم ،اینم تا یادم نرفته بگم که مقداری از پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ رو واسه تزیین نگه میداریم.
۸-تو یه تابه دیگه کمی روغن ریخته و سپس چند قاشق نعناع رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و حرارت را خاموش می کنیم.
طبخ سریع آش رشته در چهل دقیقه

۹-برای اینکه زیاد ظرف کثیف نکنیم تو همون تابه که پیاز رو سرخ کرده بودیم سیر رو داخل روغن داغ رنده می کنیم و بهش کمی زرد چوبه میزنیم و تفت میدیم.

۱۰-بعد اون دو قاشق آرد رو ریخته و خیلی کم تفت میدیم.

۱۱-و دو قاشق از نعناع داغ و دو قاشق از پیاز داغ رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.

۱۲-حالا آب که در حال جوش بود حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه میریزیم و میذاریم تاده دقیقه بجوشه.

۱۳-بعد سبزی رو هم بهش اضافه میکنیم.

۱۴-دوباره میذاریم تا بجوشه وقتی که جوش اومد پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و آرد رو که تفت داده بودیم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

۱۵-و میذاریم تا بیست دقیقه بجوشه.

۱۶-بعد ده دقیقه آخر هم رشته رو اضافه میکنیم.

۱۷-و میذاریم تا جا بیفته.

۱۸-بعد هم که تو ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.

نکته:
۱-اگه دوست داشتین میتونید مواد آش از جمله سبزی و حبوبات و همچنین رشته رو کمتر یا بیشتر بریزین. (اسفناج و تره بیشتر باشه خوبه)

۲-من این آموزش رو دو سال پیش از خانم گل آور مربی خوب آشپزی از شبکه تهران یاد گرفتم.

۳-اگه حبوبات تو فریزر داشته باشید تو مواقع اضطراری که یه مهمون سرزده دارین زود میتونین درستش کنین.

 تزیین آش رشته محرم

عکس آش رشته تزیین شده


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تصویری از شهید مجتبی شهیدی تختی، رئیس پلیس اطلاعات بندرلنگه