تزیین روی آش کشک و آش رشته مجلسی با کشک و نعنا 98 و 2019
تزیین روی آش کشک : تزیینات بسیار زیبای روی آش را مشاهده میکنید ایران بانو را با گالری تصاویری از نحوه دیزاین و تزیین اش رشته دنبال کنید. و ایده های خوبی بگیرید و سفره های رنگینی را پهن کنید جدیدترین تزیین آش رشته , تزیین روی آش کشک تزئین آش رشته و آموزش … نوشته تزیین روی آش کشک و آش رشته مجلسی با کشک و نعنا 98 و 2019 اولین بار در پورتال جامع...
تزیین آش رشته
تزیینات بسیار زیبای روی آش را مشاهده میکنید ایران بانو را با گالری تصاویری از نحوه دیزاین و تزیین اش رشته دنبال کنید. و ایده های خوبی بگیرید و سفره های رنگینی را پهن کنید آموزش تزیین آش رشته را حتما ببینید به صورت تصویری و مرحله به مرحله آموزش داده ایم
تزیین روی آش کشک
تزئین آش رشته
دیزاین آش رشته با قیف
عکس اش رشته خانگی
عکس آش رشته
تزیین آش
تزیین آش
تزیین زیبای آش
آش رشته مجلسی
آموزش تزیین آش کشک
دیزاین آش رشته با کشک و نعنا
تزیین ساده اش رشته نذری
دیزاین آش کشک
دیزاین مجلسی آش کشک و رشته
طرز تهیه آش گندم :
نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره .راز یکـ آش خوشمزه در پیاز داغ فراوونی که توش می ریزم بغیر از اونچه برای تزیین میزارم
تزیین آش به شکل طاووس
عکس آش رشته تزیین شده
طرز تهیه آش رشته برای ۱۰ نفر
موادلازم :
سبزی آش ۵/۱ کیلو(سبزی مخصوص آش :تره.جعفری.اسفناج.گشنیز )
رشته آَشی ۱/۵بسته
حبوبات (لوبیا قرمز – لوبیا چیتی – نخود- عدس ) از هر کدام ۱ پیمانه
پیاز ۴-۳ عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزیین
طرز تهیه :
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)
در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )
در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به ۲ یا ۳ قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .
وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .
روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم .نوش جان
نکته ها :
در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید ، برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود ؛ در صورتی که نمیخواهید داخل اش کشک اضافه کنید کشک را در کنار اش سرو کنید ، بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.