فهرست سرفصل ها
طرز تهیه سوپ گوجه و ریحان+سوپ سبزیجات+انواع پیش غذای ساده و سبک
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه و ریحان
گوجه فرنگی متوسط 6 عدد سیر 3 حبه متوسط هویج متوسط 3 عدد پیاز کوچک 2 عدد آب مرغ 5 لیوان آب 1 لیوان کره 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه 1/4 پیمانه جعفری تازه 1/4 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری فلفل به میزان دلخواه آب لیمو به مقدار لازمطرز تهیه سوپ گوجه و ریحان
1- گوجه ها و پیاز ها را به تکه های کوچک (نگینی) خرد می کنیم.
2- سیر ها را با قسمت ریز رنده، رنده می کنیم.
3- هویج ها را به صورت مربع های نه ریز و نه درشت خرد می کنیم.
4- ریحان و جعفری را هم به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
5- در یک قابلمه کره را آب می کنیم و سیر، پیاز و هویج را داخل کره می ریزیم.
6- تا زمانی که هویج ها کمی نرم شوند آن ها را تفت می دهیم.
7- آب مرغ و آب ساده را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا مواد روی حرارت ملایم بپزند.
8- بعد از 20 الی 30 دقیقه گوجه ها و روغن زیتون را درون قابلمه می ریزیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیز پخته شوند.
9- در مرحله آخر ریحان و جعفری خرد شده ، آب لیموی تازه و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه زیر قابلمه را خاموش کرده و درون ظرف سرو می ریزیم.
نکته: اگر این سوپ را همراه با نان تست سیر دار میل کنید خوشمزه گی سوپ چندین برابر خواهد شد.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم
مطالب پیشنهادی
طرز تهیه سوپ مرغ با انواع سبزیجات