طرز تهیه کیک با روکش ژله
کیک با روکش ژله یکی از متفاوتترین کیک هاییست که میتوانید برای اعضای خانواه تهیه کنید.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت کیک
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق مرباخوری
ژله با رنگ دلخواه برای روکش کیک: دو بسته
مواد میانی کیک با روکش ژلهای
موز: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۲ عدد
گردو: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا میکنیم.
هر کدام از قسمتهای تخم مرغ را در ظرفهایی جداگانه میریزیم و با کمک همزن هر کدام از آنها را در ظرف خود هم میزنیم.
سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کرده و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم میزنیم.
پس از آن شیر را به مایع کیک اضافه میکنیم.
سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کرده و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط میکنیم.
آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کرده سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه میکنیم.
با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مایع کیک اضافه میکنیم و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم میزنیم.
سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کرده و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی میکنیم و مایع کیک را درون قالب میریزیم.
سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
در هنگام پختن کیک در فر ژلهها را آماده میکنیم؛
برای تهیه ژلهها ابتدا دو بسته ژله را با ۲.۵ لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کرده تا پودر ژلهها درون آب جوش حل شوند
سپس اجازه میدهیم تا پودر ژلههای حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب یخ برای خنک شدن ژلهها استفاده کنید.
در این مرحله کیکی را که در فر پخته شده است از فر بیرون آورده و در دمای محیط میگذاریم تا خنک شود.
کیک را از وسط برش میزنیم.
روی یکی از برشهای کیک مقداری خامه مالیده سپس موزهای حلقهای خرد شده و گردویهای خرد شده را روی خامه میریزیم.
لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار داده و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم میچسبانیم.
سپس خامه فرم گرفته و زده شده را روی همه قسمتهای کیک میکشیم و کیک را در مکانی مناسب قرار میدهیم.
ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک میریزیم
سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار داده و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار میدهیم تا کیک به خوبی خودش را بگیرد.
اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژلهای شود میتوانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمتهای کیک بریزید.
مواد لازم برای پخت کیک
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق مرباخوری
ژله با رنگ دلخواه برای روکش کیک: دو بسته
مواد میانی کیک با روکش ژلهای
موز: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۲ عدد
گردو: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا میکنیم.
هر کدام از قسمتهای تخم مرغ را در ظرفهایی جداگانه میریزیم و با کمک همزن هر کدام از آنها را در ظرف خود هم میزنیم.
سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کرده و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم میزنیم.
پس از آن شیر را به مایع کیک اضافه میکنیم.
سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کرده و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط میکنیم.
آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کرده سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه میکنیم.
با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مایع کیک اضافه میکنیم و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم میزنیم.
سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کرده و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی میکنیم و مایع کیک را درون قالب میریزیم.
سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
در هنگام پختن کیک در فر ژلهها را آماده میکنیم؛
برای تهیه ژلهها ابتدا دو بسته ژله را با ۲.۵ لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کرده تا پودر ژلهها درون آب جوش حل شوند
سپس اجازه میدهیم تا پودر ژلههای حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب یخ برای خنک شدن ژلهها استفاده کنید.
در این مرحله کیکی را که در فر پخته شده است از فر بیرون آورده و در دمای محیط میگذاریم تا خنک شود.
کیک را از وسط برش میزنیم.
روی یکی از برشهای کیک مقداری خامه مالیده سپس موزهای حلقهای خرد شده و گردویهای خرد شده را روی خامه میریزیم.
لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار داده و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم میچسبانیم.
سپس خامه فرم گرفته و زده شده را روی همه قسمتهای کیک میکشیم و کیک را در مکانی مناسب قرار میدهیم.
ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک میریزیم
سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار داده و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار میدهیم تا کیک به خوبی خودش را بگیرد.
اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژلهای شود میتوانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمتهای کیک بریزید.
منبع:غذالند