دستور تهیه کیک موز و آناناس
در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک موز و آناناس را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
کیک موز و آناناس، از دسته کیکهای میوه است که میتوان به عنوان کیک عصرانه از آن استفاده کرد؛ و همچنین میتوان آن را با روکش کرم پنیر تزیین کرد و به عنوان کیک برای مهمانیها استفاده کرد. در ادامه دستورالعمل تهیه این کیک خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
کیک موز و آناناس؛ بمب انرژی
مواد لازم:
خردههای کیک – یک و یک دوم فنجان
کره – یک سوم فنجان
پنیر خامهای – ۵۰۰ گرم
آناناس خردشده - ۴۰۰ گرم
موز له شده – ۴ عدد
پودینگ وانیلی - به اندازه لازم
مواد لازم برای پودینگ:
نشاسته ذرت – یک چهارم فنجان
شکر – یک چهارم فنجان
شکلات سفید خردشده - ۲ فنجان
شیر – ۲ فنجان سرخالی
وانیل – نصف قاشق چای خوری
نمک – کمی
طرز تهیه:
کیک خرد شده و کره را باهم مخلوط کنید و در قالب مناسب بریزید. پنیر خامهای و شکر را با هم مخلوط کنید.
آناناس و دوعدد موز را به قطعات ریز تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید.
یک لایه پودینگ ساده را بعد از سرد شدن روی خرده کیکها بریزید و سپس خرده آناناس و موزها را اضافه کنید و لایهای از پنیر خامهای و در انتها کمی پودینگ را روی آن بریزید و هنگام سرو، با حلقههای موز باقی مانده و مغز خوراکی دلخواه تزیین کنید.
کیک را به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
تهیه پودینگ:
داخل قابلمهای نشاسته ذرت، نمک وشکر را مخلوط و سپس شیر سرد را به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود. آن را روی حرارت ملایم میگذاریم و به هم زدن ادامه میدهیم بعد از ۱۰ دقیقه شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از سه، چهار دقیقه از روی حرارت بر میداریم و وانیل را اضافه میکنیم.
برای آماده کردن پودینگ میتوانید مواد را به تناسب کم یا زیاد کنید.
منبع: روزنامه خراسان
کیک موز و آناناس؛ بمب انرژی
مواد لازم:
خردههای کیک – یک و یک دوم فنجان
کره – یک سوم فنجان
پنیر خامهای – ۵۰۰ گرم
آناناس خردشده - ۴۰۰ گرم
موز له شده – ۴ عدد
پودینگ وانیلی - به اندازه لازم
مواد لازم برای پودینگ:
نشاسته ذرت – یک چهارم فنجان
شکر – یک چهارم فنجان
شکلات سفید خردشده - ۲ فنجان
شیر – ۲ فنجان سرخالی
وانیل – نصف قاشق چای خوری
نمک – کمی
طرز تهیه:
کیک خرد شده و کره را باهم مخلوط کنید و در قالب مناسب بریزید. پنیر خامهای و شکر را با هم مخلوط کنید.
آناناس و دوعدد موز را به قطعات ریز تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید.
یک لایه پودینگ ساده را بعد از سرد شدن روی خرده کیکها بریزید و سپس خرده آناناس و موزها را اضافه کنید و لایهای از پنیر خامهای و در انتها کمی پودینگ را روی آن بریزید و هنگام سرو، با حلقههای موز باقی مانده و مغز خوراکی دلخواه تزیین کنید.
کیک را به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
تهیه پودینگ:
داخل قابلمهای نشاسته ذرت، نمک وشکر را مخلوط و سپس شیر سرد را به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود. آن را روی حرارت ملایم میگذاریم و به هم زدن ادامه میدهیم بعد از ۱۰ دقیقه شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از سه، چهار دقیقه از روی حرارت بر میداریم و وانیل را اضافه میکنیم.
برای آماده کردن پودینگ میتوانید مواد را به تناسب کم یا زیاد کنید.
منبع: روزنامه خراسان