آیا خوردنی ها می توانند باعث بروز آلرژی و حساسیت شوند؟


آیا خوردنی ها می توانند باعث بروز آلرژی و حساسیت شوند؟

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که علاقه بیش از حد مردم به خوراکی‌های فرآوری شده در دهه‌های گذشته می‌تواند دلیلی بر آلرژی باشد. در...

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که علاقه بیش از حد مردم به خوراکی‌های فرآوری شده در دهه‌های گذشته می‌تواند دلیلی بر آلرژی باشد.

در گروهی از کودکان ۶ تا ۱۲ ساله محققان دانشگاه ناپل دریافتند، بچه‌هایی که آلرژی غدایی داشته‌اند سطح بالاتری از ترکیبات مرتبط با مواد غذایی فرآوری شده در زیر پوست خود نسبت به آن‌هایی که آلرژی ندارند، داشته‌اند.

هنگامی که یک مولکول شکر به یک مولکول پروتئین یا چربی در حضور حرارت می‌رسد، پدیده گلیکاسیون اتفاق می‌افتد. برای مثال می‌توان به زمانی اشاره کرد که شما یک سیب‌زمینی را در روغن سرخ می‌کنید، این اتفاق طعم بهتر اما گلیکاسیون بیشتری را به همراه دارد.

بیشتر بدانید : عدم تحمل غذایی چه نشانه هایی دارد و علت آن چیست؟


آلرژی‌های غذایی، صرف نظر از دلایل اصلی، در ۲۰ سال گذشته تا ۲۰۰ درصد افزایش داشته٬ دکتر Tania Elliott از دانشگاه نیویورک می‌گوید: دلیل آلرژی چند عامل می‌تواند باشد از جمله ژنتیک و محیط اطراف.

عوامل متعددی در شیوع و افزایش آلرژی نقش دارند که در اینجا به چند مورد اشاره می‌کنیم:


استفاده زود هنگام

استفاده زود همگام از بعضی محصولات غذایی مانند کره بادام زمینی و تخم مرغ در سنین کم می‌تواند باعث ایجاد آلرژی شود.


الگوهای رژیم غذایی
آیا خوردنی ها می توانند باعث بروز آلرژی و حساسیت شوند؟

مردم در سراسر جهان بیشتر غذاهای فرآوری شده و کمتر از سبزیجات و میوه‌ها استفاده می‌کنند که بر روی میکروب‌های روده تاثیر مخرب فراوانی دارند.


تغییرات آب و هوایی

شیوه تولید محصولات به دلیل تغییر در دما ممکن است سبب ایمن شدن آن‌ها و در نتیجه باعث تحریک سیستم ایمنی و ایجاد آلرژی در بدن شود.

فرضیه بهداشت

در حال حاضر با استفاده از صابون ‌های ضد باکتری و ضدعفونی کننده های دست می توان مطمئن شد که تمیز و پاک هستیم. با این حال، قرار گرفتن در معرض بیشتر میکروب‌ها ممکن است به سیستم ایمنی بدن ما کمک کرده باشد.


ژن‌ها و محیط زیست

نه تنها آرایش ژنتیکی، بلکه رژیم‌های غذایی مادر نیز در دورن بارداری می‌تواند تاثیر بگذارد.


پیشگیری از پیشروی آلرژی

خیلی از آلرژی‌ها قابل درمان هستند و برای جلوگیری از آلرژِی‌هایی مانند آلرژی به کره بادام زمینی که به دلیل استفاده زود هنگام بروز می‌کند، می‌توان اقدامات ایمونوتراپی مانند روش Microdosing را انجام داد و یا می‌توان از واکسیناسیون برای آلرژی‌های ژنتیکی استفاده کرد.


بیشتر بدانید : 6 نشانه حساسیت غذایی در بزرگسالان که باید جدی گرفته شوند

بیشتر بدانید : مبتلایان به آلرژی چه غذاهایی بخورند و چه غذاهایی نخورند؟

بیشتر بدانید : حساسیت غذایی چه نشانه هایی دارد؟


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : khabaronline.ir



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران