درمان سلولیت: همان طور که در مقالات قبلی به آن اشاره شد، سلولیت به ناهمواری های سطح بدن در قسمت های ران، شکم، باسن و بازو که در اثر تجمع چربی زیر پوست شکل می گیرد، گفته می شود. این ناهمواری ها در پوست ظاهری شبیه به پوست پرتقال ایجاد می کند.
درمان سلولیت با RF
برای درمان سلولیت چندین روش مختلف از جمله مصرف کرم های موضعی و درمان های طبیعی وجود دارد. از بهترین روش های درمان سلولیت می توان به RF اشاره کرد.
RF با استفاده از امواج رادیوفرکوئنسی تولید کلاژن را تقویت می کند و بر سلول های چربی نیز تاثیر می گذارد. در نتیجه پوست را سفت می کند و سلولیت را کاهش می دهد.
امواج فرکانس رادیویی میتواند به عمق پوست نفوذ کرده و بر لایه های بالایی و زیرین پوست اثر کند. این انرژی باعث کشش و بهبود بافت های ساختاری زیرین پوست میشود.گرمای حاصل از دستگاه RF تولید کلاژن را در لایه های پوست تحریک می کند و به طور همزمان با سفت و محکم کردن بافت پوست، سلولیت و چربی های رسوب کرده را به طور موثری از بین می برد.این امواج طوری طراحی شده اند که بتوانند غشای سلولهای چربی را پاره کنند سپس چربی های شکسته شده در ناحیه تحت درمان از طریق کبد و ادرار دفع میشوند.
مزایای آر اف برای درمان سلولیت:
از بین رفتن و کاهش سلولیتلاغری موضعی بدن و از بین رفتن چربی های موضعی شکم، پهلوها، باسن، شانه ها و ران هاکاهش میزان چربی کل بدنصاف و محکم شدن پوستکاهش و از بین رفتن خطوط ناشی از زایماننرم شدن پوستفرم دادن به بدندرمان شلی و افتادگی پوستمعایب استفاده از RF
معایب خاصی برای این روش گزارش نشده است. البته ممکن است کمی قرمزی و التهاب در پوست مشاهده شود که خود به خود از بین خواهد رفت.
آیا پس از آر اف برای درمان سلولیت نیاز به استراحت داریم؟
آر اف روش ایمنی است که در آن فرد پس از انجام آن نیاز به استراحت ندارد و می تواند به کار خود بازگردد. بنابراین دوران نقاهتی برای آن وجود ندارد.
تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان سلولیت
تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان سلولیت با توجه به نوع پوست و میزان سلولیت اندام مورد نظر متفاوت است.
ماندگاری این روش درمانی
پس از اتمام جلسات درمان سلولیت، ماندگاری این روش بسته به رژیم غذایی، فعالیت بدنی و ژنتیک فرد از یک سال تا سه سال متفاوت است.
منبع: NCBI
ترجمه و گردآوری: دکتر سارا بخشائی