طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور:
تخم مرغ درشت ۲ عدد
شکر قهوهای ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
آرد ۸ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۷ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
گردو ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور:
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوهای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجانهای چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم میتوانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمهای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
منبع: بیتوته
تخم مرغ درشت ۲ عدد
شکر قهوهای ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
آرد ۸ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۷ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
گردو ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور:
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوهای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجانهای چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم میتوانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمهای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
منبع: بیتوته