خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!


لبو یا چغندر یکی از مواد غذایی پر خاصیت و مهجور است که معمولا زیاد مصرف نمی‌شود. اینکه خواص لبو بسیار زیاد است زیاد عجیب نیست. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص آنتی اکسیدان‌ها نیز اثرات ضد التهابی و سم زدایی بدن است. نه به عقیده ما بلکه به اذعان محققان سرتاسر […] نوشته خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید! اولین بار...

خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!
3+

لبو یا چغندر یکی از مواد غذایی پر خاصیت و مهجور است که معمولا زیاد مصرف نمی‌شود. اینکه خواص لبو بسیار زیاد است زیاد عجیب نیست. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص آنتی اکسیدان‌ها نیز اثرات ضد التهابی و سم زدایی بدن است. نه به عقیده ما بلکه به اذعان محققان سرتاسر جهان این گونه سبزیجات رنگارنگ جان شما را برابر بیماری‌های قلبی و حتی سرطان‌ها محفوظ نگه می‌دارد. در ادامه با نت نوشت همراه باشید تا برایتان بگوییم چرا اصرار به مصرف این گیاه داریم!

لبو یا چغندر دارای خواصی است که می‌تواند از نقص جنین جلوگیری کند. با شناخت خواص چغندر قرمز آن را بهتر بشناسیم و در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهیم مثلا سالاد لبو درست کنید و از آن لذت ببرید.

خواص لبو

ضد سرطان

غذاهای گیاهی همچون چغندر که قرمز رنگ می‌باشند خواص ضد سرطانی دارند. تحقیقات درباره خواص لبو نشان داده است که عصاره چغندر در کاهش تومورها بسیار موثر است و در درمان پانکراس، سرطان پستان، سرطان پروستات نیز بسیار مفید می‌باشد.

اثرات ضد التهابی موجود در آنتی اکسیدانهای چغندر می‌تواند مانع بروز سرطان شود.

سم زدایی کبد از خواص لبو

خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!

سموم کبد توسط ماده‌ای به نام پکتین که در چغندر وجود دارد از بین می‌روند

از خواص لبو این که آنتی اکسیدانهای آزاد شده از این گیاه می‌تواند در سم زدایی کمک کند در حالی که سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد سلولهای کبد را نیز از سموم پاک می‌کند.

سموم کبد توسط ماده‌ای به نام پکتین که در چغندر وجود دارد از بین می‌روند. به این ترتیب کبد نیز به نحوی سم زدایی می‌شود.

مبارزه با یبوست از خواص لبو

فیبر می‌تواند حرکت روده‌ها را کنترل کند. چغندر Beetroot سرشار از فیبر است و می‌تواند در سلامت روده‌ها بسیار موثر باشد.

فیبر موجود در این گیاه، مواد زائد را از طریق روده‌ها به سمت دفع هدایت می‌کند به خصوص در روده بزرگ. این ترکیب فیتو شیمیایی موجود در چغندر می‌تواند به شما در مبارزه با سرطان روده کمک کند.

کاهش خطر نقص جنین از خواص لبو

ویتامین C از خواص لبو است و یکی از ویتامین‌هایی است که در چغندر به وفور یافت می‌شود همچنین منگنز و پتاسیم نیز در این گیاه وجود دارد. مواد معدنی و ویتامین C به مادران باردار کمک می‌کند تا ساخت عصب و عضله سالم جنین درست شکل بگیرد. چغندر در سلامت استخوانها، کلیه ها، لوزالمعده و کبد جنین موثر است و خطر نقص تولد را کاهش می‌دهد.

کاهش فشار خون

یکی از خواص لبو این است که با نوشیدن آب چغندر می‌توانید فشار خون را در چند ساعت به سرعت کاهش دهید. نوشیدن یک لیوان آب چغندر می‌تواند باعث شل شدگی و اتساع رگهای خونی و بهبود جریان خون شود. آب این گیاه فشار خون را به شدت کاهش می‌دهد.

حتما بخوانید: ۷ دمنوش معجزه آسا برای کاهش فشار خون

ضد التهاب و تورم

بسیاری از بیماریهای مزمن با التهاب و تورم و درد همراه است. بتائین یک ماده غذایی موجود در چغندر است که سلول‌ها را از استرس محیطی حفظ می‌کند. همچنین می‌تواند در برابر تورم و التهابات داخلی بسیار کمک کند.

دیگر خواص لبو

بجز بیماران دیابتی که باید در خوردن آن با پزشک مشورت کنند به دلیل وجود این خواص لبو برای همه مفید است:

خاصیت قلیایی آن اسیدی شدن بدن را متوازن می‌کندسرشار از آهن و مس است به همین دلیل سلول‌های خونی را بازسازی و فقر آهن را از بین می‌برداز ته نشین شدن کلسیم در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کندفشار خون را متعادل می‌کندبتائین (Betaine) موجود در لبو خاصیت ضد سرطانی داشته مانع از تشکیل هر گونه سلول سرطانی می‌شودحاوی کولاین (Choline) یا B4 است که نه تنها کبد بلکه کل بدن را سم زدایی می‌کندبرای افراد مبتلا به ورم مفاصل مفید است

مصرف چغندر یا به صورت پخته یا آب گیری شده برای بسیاری از دردهای مزمن مفید است. استفاده از این گیاه پرخاصیت در رژیم غذایی روزانه می‌تواند هم برای مادران باردار هم برای عموم بسیار سازنده باشد. و

لی امروز نت نوشت سالاد لبو و بسیار خوشمزه‌ای را به شما معرفی می‌کند که براحتی می‌توانید در منزل فراهم کنید و تنوع بیشتری به غذایتان بدهید.

سالاد لبو

برای سالاد لبو به موادی مثل سیر، روغن زیتون و بادام هندی نیاز دارید که پیش از این در نت نوشت برخی از مواد را بررسی کرده ایم. در این سالاد علاوه بر خواص لبو از چند ماده غذایی بسیار پر خاصیت بهره می‌برید.

مواد لازم برای سالاد لبو

لبو یا چغندر : ۲ عدد متوسطپنیر فتا : ۵۰ تا ۶۰ گرمسیر رنده شده : ۱ تا ۲ بوته بسته ذائقه تانگشنیز یا تخم گشنیز : ۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون : ۳ قاشق غذاخورینمک دریایی : مقدار کمی ( اختیاری)بادام هندی : یک مشت ( اختیاری)

خواص پنیر فتا

معمولا برای خیلی از بیماری‌ها توصیه می‌شود از لبنیات بخصوص انواع پنیر کمتر مصرف کنیم. ولی پنیر فتا از این قاعده مستثنی است. پس به دلیل خواص زیر تقریبا همه می‌توانند از این ماده لبنی استفاده کنند. ما هم در سالاد لبو از آن استفاده می‌کنیم:

حاوی پروتئینی به نام لاکتابومین (Lactabumin) ، و مواد معدنی کلسیم و روی است که از عوامل محافظت بدن در برابر سرطان محسوب می‌شوندپروتئین هیستیداین (Histidine) و ویتامین B6 موجود در پنیر فتا بدن را از صدمات ناشی از ورم مفاصل حفظ می‌کندباکتری‌های آن برای تقویت دستگاه ایمنی و دستگاه گوارشی مفید استحاوی ویتامین B2 است که مانع از سردرد و میگرن می‌شودفولیت یا همان ویتامین B12 دارد که برای خون سازی ضروری است

خواص گشنیز

گشنیز را چه به صورت سبزی یا از تخم گشنیز در سالاد لبو استفاده کنید:

حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6 استمواد معدنی آلی ضروری بدن مثل: آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و مقدار زیادی فیبر داردگشنیز برای معده و سم زدایی فلزات سنگین بخصوص سرب و آلومینیوم بسیار مفید استخاصیت ضد التهابی آن برای بیماران مبتلا به آرتریت مفید استعملکرد کبد را بهبود می‌بخشدمقاومت بیشتر در برابر سرماخوردگی را افزایش می‌دهدبرای مبتلایان به دیابت مفید است

طرز تهیه سالاد لبو برای بهره از خواص لبو

لبوها را بعد از تمیز کردن بپزید. با چنگال امتحان کنید. در صورتی که خوب پخته شده اند پوست آن‌ها را جدا کرده و به قطعات مکعبی خرد کنید.پنیر فتا را به قطعات مکعبی برش دهید.اگر از گشنیز استفاده می‌کنید آن را خرد کنید.همه مواد را در یک ظرف قرار داده، با اضافه کردن روغن زیتون به آرامی به هم بزنید.

سالاد لبو آماده است. از خواص لبو و دیگر مواد این سالاد پر خاصیت لذت و بهره ببرید. نوش جان

معجون ضد سرطان لبو

Rudolf Brojs از استرالیا تمام عمر خود را صرف یافتن معجون ضد سرطان برای کشتن سلول‌های سرطانی کرده است. این آبمیوه تماما طبیعی به گفته وی توانسته ۴۵ هزار بیمار سرطانی را در مقابله با سلول‌های سرطانی و مرگ کمک کند.

رودولف معتقد است که سلول‌های سرطانی برای بقا نیاز به پروتئین‌های خاصی دارند. او یک رژیم غذایی ۴۲ روزه خاص که ماده اصلی آن چغندر است را همراه با مصرف فراوان چای برای کشتن سلول‌های سرطانی و درمان آن پیشنهاد می‌دهد.

در این معجون ضد سرطان چغندر سلول‌های سرطانی تغذیه نمی‌شوند و سرانجام می‌میرند در حالی که اوضاع کلی سلامتی شما کم کم رو به بهبود می‌رود.

خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!خواص لبو: این سبزی پر خاصیت را حتما در رژیم خود بگنجانید!

چغندر سرشار از فیبر است و می‌تواند در سلامت روده‌ها بسیار موثر باشد

مواد مورد نیاز

چغندر (۵۵%)هویج (۲۰%)تربچه (۲%)کرفس (۲۰%)سیب زمینی (۳%)

تمامی سبزیجات مورد نیاز در معجون ضد سرطان چغندر باید ارگانیک باشند.

دستور ساخت

تهیه معجون ضد سرطان لبو بسیار ساده است! تمام مواد بالا را تا وقتی که کاملا با هم مخلوط شوند در دستگاه مخلوط کن بزنید تا جایی که می‌توانید از این ترکیب نوش جان کنید فقط مراقب باشید که از این نوشیدنی بیزار نشوید!

بیشتر بخوانید: خواص شلغم حیرت زده تان خواهد کرد؛ بیشتر از این سبزی پرخاصیت بدانید!

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

Current ye@r *

Leave this field empty


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر