طرز تهیه کیک خیس
کیک خیس بافت نرم و اسفنجی دارد. طعم شکلاتی این کیک آن را در بین انواع کیکهای خانگی بی نظیر کرده است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ امروز میخواهیم پخت یکی از خوشمزهترین کیکهای خانگی را آموزش دهیم: کیک خیس. بافت نرم و اسفنجی این کیک و طعم شکلاتی اش آن را در بین انواع کیکهای خانگی بی نظیر کرده است. پخت ساده و راحت این کیک امتیاز دیگر آن است. یعنی میتوانید بدون نیاز به فر یا توستر آن را آماده کنید.
مناسب برای: ۸ نفر
مدت زمان پخت : ۹۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
مدت زمان پخت : ۹۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
مواد لازم:
روغن ۱/۵ لیوان آرد شیرینی ۲ لیوان شکر ۱/۵ لیوان شیر ۱/۵ لیوان کاکائو ٤ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۳ عدد وانیل یک هشتم قاشق چای خوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری۱. داخل ظرفی شیر، شکر، روغن و کاکائو را با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد به اندازه یک لیوان برای سس روی کیک بردارید و درون ظرف دیگری بریزید.
۲.داخل ظرف دیگری تخم مرغها و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را به مخلوط شیر، روغن، شکر و کاکائو اضافه کنید و باز با هم زن هم بزنید.
۳. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بارالک کنید و کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید. در این مرحله دیگر نباید از هم زن استفاده کنید. با یک قاشق، مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۴. کف قالب، کاغذ بگذارید ومواد را درون آن بریزید. بعد هم کف قابلمهای که نو نباشد یک کاتر فلزی (وسیلهای که برای قالب زدن شیرینی استفاده میشود) بگذارید وقالب را روی آن قرار بدهید. از دم کن برای در قابلمه استفاده کنید و اجازه بدهید کیک به مدت یک ساعت با شعله کم بپزد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، سسی را که برداشته بودید روی آن بریزید و بعد از خنک شدن کیک، آن را سرو کنید.
نکته: این کیک را میتوان با فر و توستر هم پخت. در فر کیک را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٥ دقیقه و در توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پایین به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.