ارتباط افسردگی با رژیم غذایی
آسیب بدن با تغذیه نادرست به اثبات رسیده است، به طوریکه مصرف مقادیر زیاد غذاهای فراوری شده و شیرین خطر ابتلاء به چاقی، بیماری قلبی و دیابت را افزایش میدهد.
آسیب بدن با تغذیه نادرست به اثبات رسیده است، به طوریکه مصرف مقادیر زیاد غذاهای فراوری شده و شیرین خطر ابتلاء به چاقی، بیماری قلبی و دیابت را افزایش میدهد. علاوه بر این، شواهد متعدد، تاءثیر تغذیه بر سلامت روان (mental health) را نشان میدهد، از جمله اینکه، رژیم غذایی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده افسردگی محسوب میشود.
نتایج یک مطالعه اخیر حاکی از این است که کاهش قند، چربیهای اشباع و غذاهای فراوری شده و افزایش میوه، سبزیجات، ماهی و گوشت بدون چربی در رژیم غذایی باعث کاهش علایم بیماران مبتلا به افسردگی میشود.