روش تهیه سالاد لوبیا سفید رژیمی با سس مخصوص
سالاد لوبیای سفید یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که میتواند با غذاهای مختلف سرو شود. این سالاد میتواند به عنوان یک غذای سالم و کم کالری برای شام و غذایی مناسب برای رژیم غذایی باشد.
طرز تهیه سالاد لوبیا سفید
سالاد یکی از وعدههایی هست که مورد علاقه افراد زیادیه و حتی میتونه جزو یکی از وعدههای سبک غذایی قرار بگیره. سالادها رو میتوان با انواع حبوبات و مغزیجات تهیه کرد یکی از انواع سالاد با لوبیا، این سالاد خوشمزه هست که در این مطلب بهتون آموزش میدیم.
سالاد رژیمی با لوبیا سفید بسیار سالم، آسون و خوشمزه است. سالاد لوبیا سفید رو میتونید در مهمونیها، جشنها و تولدها جایگزین سالادهای معمولی کنید و متفاوت باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سیر | 1 حبه خرد شده |
آب لیمو | 1 عدد کوچک؛ حدود 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
لوبیا سفید | پخته و آبکشی شده (حدود 3 پیمانه پخته شده) |
خیار | 2 عدد، برش حلقهای |
تربچه | 3-5 عدد |
شوید تازه | (21 گرم)، ساقهها برداشته و ریز خرد شده |
پیازچه | 2عدد، قسمت های سبز و سفید نازک برش داده بشه |
طرز تهیه سالاد لوبیا سفید و سس مخصوص :
سیر، آب لیمو، روغن، خردل، نمک و فلفل رو در یک کاسه کوچک بریزید و خوب هم بزنید و به مدت 5 دقیقه کنار بذارید و بقیه مواد رو آماده کنید. آب لیمو طعم تند سیر خام رو از بین میبره.
لوبیا، خیار، تربچه، شوید و پیاز سبز رو به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. سس رو به کاسه اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید تا یکدست بشه. در صورت لزوم با نمک و فلفل اضافی مزهدار کنید.
برای سرو: بلافاصله سرو کنید یا قبل از سرو به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار بدید تا طعم ها با هم ترکیب بشن.
آشنایی با کالری، ارزش غذایی و خواص لوبیا سفید + سالاد لوبیا سفید
نکات مهم :
این سالاد رو تا 5 روز میتونی در یخچال نگه داری.
این سالاد رو میتونی با نخود هم درست کنی.
روغن رو با 2 قاشق غذاخوری ارده جایگزین کنی تا طعمی متفاوت (اما هنوز هم خوشمزه!) داشته باشی. بسته به قوام ارده، ممکنه لازم باشه 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کنی تا رقیق بشه.
منبع : وی جی ها