طرز تهیه ماهی شیر (شیرماهی) چگونه است؟


رپورتاژ آگهیطرز تهیه ماهی شیر (شیرماهی) چگونه است؟ماهی شیر یکی از انواع ماهی است که خواص بسیار زیادی دارد. این ماهی دارای گوشتی سفید رنگ با بافتی بسیار نرم و لذیذ است. ماهی شیر ضایعات کمی دارد و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی آماده کرد. در ادامه...

رپورتاژ آگهی
طرز تهیه ماهی شیر (شیرماهی) چگونه است؟

شیرماهی

ماهی شیر یکی از انواع ماهی است که خواص بسیار زیادی دارد. این ماهی دارای گوشتی سفید رنگ با بافتی بسیار نرم و لذیذ است. ماهی شیر ضایعات کمی دارد و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی آماده کرد. در ادامه طرز تهیه ماهی شیر به ۳ روش مختلف را برای شما شرح خواهیم داد. پس اگر قصد یادگیری طرز پخت ماهی شیر را دارید از شما دعوت می‌کنیم که در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماهی شیر به روش های مختلف

در این مقاله طرز درست کردن ماهی شیر را به ۳ روش زیر آموزش خواهیم داد:

  • ماهی شیر سرخ شده
  • ماهی شیر سوخاری
  • ماهی شیر در فر

برای یادگیری هر یک از روش های بالا همراه ما باشید.

طرز پخت ماهی شیر سرخ شده

طرز پخت ماهی شیر سرخ شده

اولین و بهترین طرز تهیه شیرماهی، سرخ کردن آن است. مواد لازم و مراحل تهیه در پایین توضیح داده شده است.

مواد لازم

ماهی شیر۱ عدد
گلپر۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب نارنجبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

مراحل درست کردن ماهی شیر سرخ شده

  1. ابتدا ماهی را تمیز کنید و سپس بشویید.
  2. مقداری نمک، فلفل و زرچوبه را با گلپر مخلوط کرده و ماهی را به آنها آغشته کنید.
  3. ماهی ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید.
  4. بعد از اینکه روغن داغ شد ماهی ها را به آرامی درون روغن داغ قرار دهید.
  5. بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد. آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  6. بعد اینکه همه ی برش ها سرخ شد، روغن ماهیتابه را کم کنید و مقداری آبلیمو یا آب نارنج را روی ماهی ها بریزید.
    توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد زیرا حرارت زیاد باعث سوختگی آبلیمو یا آب نارنج می شود. بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.
  7. ماهی شیر اکنون آماده سرو است.

طرز تهیه ماهی شیر سوخاری

طرز تهیه ماهی شیر سوخاری

طرز پخت ماهی شیر سوخاری کاملا آسان است و به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید غذایی لذیذ و خوشمزه تدارک ببینید.

مواد لازم

ماهی شیر۱ عدد
پیاز۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
آرد سفید۴/۳ لیوان
آرد سوخاری۴/۱ لیوان
فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدارم لازم
آب لیموبه مقدار لازم

مراحل درست کردن ماهی شیر سوخاری

طرز تهیه شیرماهی شوخاری کار چندان سختی نیست. کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
  1. ماهی را به ۶ قطعه مساوی تقسیم کرده و به خوبی تمیز کنید. سپس این ماهی‌ها را روی آبکش بگذارید تا آب آن به‌طور کامل خارج شود.
  2. پوست ماهی را جدا کنید. این کار کاملا اختیاری است ولی انجام آن باعث می‌شود که ماهی سوخاری طعم بهتری داشته باشد.
  3. یک عدد پیاز را با استفاده از رنده ریز ریز کنید. پیازهای رنده شده را روی آبکش بگذارید و آب آن را بگیرید. سپس ماهی را به آب پیاز آغشته کنید.
  4. در مرحله بعدی باید ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل، پودر سیر و پودر دارچین را روی ماهی بریزید تا طعم دار شود.
  5. روی ماهی‌ها سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت ۳ ساعت داخل یخچال باقی بماند.
  6. ۱۵ دقیقه قبل از پخت غذا، ماهی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
  7. ماهی را از مواد خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
  8. آرد سوخاری، آرد سفید، نمک و زردچوبه را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
  9. دو طرف ماهی را به آرد آغشته کنید.
  10. سپس دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید.

طرز پخت ماهی شیر در فر

طرز پخت ماهی شیر در فر

پخت در فر یکی دیگر از روش‌های طرز تهیه ماهی شیر است. اگه زمان و حوصله کافی برای سرخ کردن ماهی را ندارید، این روش بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

مواد لازم

زعفران۱ قاشق
استیک شیر۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
خردل۱ قاشق
کره۵۰ گرم
جعفری۱۰۰ گرم
لیمو۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه

مراحل درست کردن ماهی شیر در فر

  1. ابتدا سس روی ماهی را تهیه می‌کنیم. برای این کار مقداری کره را داخل ظرفی بریزید و سپس زعفران و خردل به آن اضافه کنید. بعد مقداری سیر را رنده کرده و همراه با جعفری خرد شده به مواد قبلی اضافه نمایید. در قدم بعدی آب دو لیمو تازه را به آن بچکانید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس کاملا آماده خوردن شود.
  2. یک ظرف بزرگ آماده کنید و با فویل داخل آن را بپوشانید. سپس پیازهای حلقه حلقه شده را روی ظرف بریزید.
  3. ماهی‌ها را روی پیازها قرار دهید. سپس سس آماده شده را روی ماهی‌ها بریزید تا تمام سطوح ماهی را احاطه کند.
  4. فویل را به طور کامل از چهار طرف ببندید و ظرف را داخل فر قرار دهید.
  5. اجازه دهید ماهی‌ها به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر پخته شوند.
اگر از مطالعه این دستور پخت لذت بردید، پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را هم مطالعه کنید.

قیمت و خرید ماهی جنوب با ضمانت تازه بودن

در این مقاله طرز تهیه ماهی شیر (شیرماهی) را به طور کامل شرح دادیم.

برای این که بتوانید غذای خوشمزه و لذیذی را با ماهی تهیه کنید لازم است ماهی‌های تازه و سالم را خریداری کنید. فروشگاه اسبک ماهی به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین مراکز فروش ماهی جنوب در ایران شناخته می‌شود. اسبک ماهی انواع ماهی جنوب، از جمله ماهی شیر، را با قیمت مناسب و ضمانت تازه بودن به فروش می‌رساند. بنابراین هر زمان که احتیاج به خرید ماهی تازه داشتید کافی است به اسبک ماهی مراجعه کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن ماهی‌های مورد نیاز خود را درب منزل دریافت نمایید.

طرز تهیه ماهی شیر (شیرماهی) چگونه است؟
5 4


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ