فست فود عمرتان را کوتاه می کند
احتمالا این عبارت را بارها شنیده اید که خوردن فست فودها برای سلامتی انسان مضراست، اما کمتر کسی دقیقا می داند که خوردن این غذاهای به ظاهر خوشمزه چه تاثیراتی مخربی روی بدن انسان دارد. به همین دلیل در این گزارش به بررسی این موضوع می پردازیم.به گزارش...
احتمالا این عبارت را بارها شنیده اید که خوردن فست فودها برای سلامتی انسان مضراست، اما کمتر کسی دقیقا می داند که خوردن این غذاهای به ظاهر خوشمزه چه تاثیراتی مخربی روی بدن انسان دارد. به همین دلیل در این گزارش به بررسی این موضوع می پردازیم.
به گزارش سیناپرس، برخی متخصصین تغذیه معتقدند: فست فود و غذاهای مشابه مساوی با سم هستند. در ظاهر ممکن است شما پس از مصرف فست فودها فوراً متوجه کاهش سطح سلامت خود نشوید، اما تأثیرات این غذاها دائمی است. در ابتدا ممکن است پس از مصرف مستمر فست فود، اضافه وزن پیدا کنید و در صورت تداوم این موضوع متوجه می شوید به دیابت مبتلا شده اید یا اندام های شما به درستی کار نمی کنند. خوردن زیاد فست فود در نهایت می تواند طول عمر شما را کاهش دهد و در نهایت کشنده باشد. برخی از مهمترین عوارض مصرف طولانی مدت فست فودها عبارتند از:
سرطان: اگرچه سرطان نمی تواند مستقیماً بر اثر خوردن فست فودها ایجاد شود، اما مصرف مستمر این غذاها ممکن است منجر به سرطان شود.
دیابت: مطالعات متعددی نشان داده است که فست فود ها ممکن است به طور مستقیم باعث دیابت نشوند اما در نهایت شما را به سمت این بیماری سوق می دهند. فست فودها به طور بالقوه می توانند باعث اضافه وزن، چاقی، فشار خون و قند خون بالا شوند که همه این موارد زمینه ساز ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
فشار خون: فشار خون بالا به طور مستقیم با مصرف بیش از حد سدیم در ارتباط است. بسیاری از فست فودها مملو از سدیمی هستند که از نمک استفاده شده در چاشنی ها به دست می آید. برگر ها، تاکو ها، سیب زمینی سرخ کرده، پیتزا، مرغ سوخاری و حتی شیرینی ها و پای میوه های داغ دارای محتوای سدیم بالایی هستند.
انسداد شریان: غذاهایی مانند گوشت، پیاز، سیب زمینی سرخ کرده و غیره سرشار از چربی های اشباع شده و کلسترول هستند. این مواد چیزی هستند که می توانند سلامت شریانی ما را از بین ببرند. به گزارش سیناپرس، مصرف بیش از حد این مواد غذایی می تواند منجر به تجمع کلسترول در شریان ها و باریک شدن قطر آن ها شود که در نهایت باعث محدود شدن جریان خون به اندام ها شده و هرچه جریان خون کمتر باشد، اکسیژن رسانی به اندام ها کمتر می شود. به این ترتیب مصرف طولانی مدت فست فودها منجر به بیماری هایی مانند تصلب شرایین یا لخته شدن خون خواهد شد.
گزارش: مهگل غفاری