طرز تهیه پفک در خانه بدون هیچ مواد مضر
پفک یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که سن و سال ندارد و برای همه آدم های دنیا محبوب است!
برای دورهمی و تولدها پفک اولین گزینه می باشد. اما چقد خوب است ما طرز تهیه پفک خانگی را یاد بگیریم تا برای کودکان و اعضای خانواده ضرری نداشته باشد. پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت یک گزینه سالم تر از پفک های آماده است.
مواد لازم برای تهیه پفک خانگی
- سیب زمینی ۵ عدد
- نشاسته ذرت ۹۰ گرم
- روغن مایع ۲ ق غذا خوری
- گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت بدون پنیر
مرحله اول : آماده سازی سیب زمینی
به گزارش پارسی دی، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بگذارید آبپز شوند سپس پوستش را جدا کرده و رنده ریز بزنید و کمی با دست ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند (برای اینکه سیب زمینی ها چسبنده نشوند صبر کنید تا سیب زمینی بعد از پوست کندن از حرارت بیفتند و خنک شوند سپس رنده بزنید).
مرحله دوم : تهیه مواد پفک خانگی
به سیب زمینی های رنده شده نشاسته ذرت را به همراه تمام ادویه ها و نمک اضافه کنید و روغن را نیز اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا مانند خمیر شود. سپس یک نایلون برداشته و کمی روی آن را چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.
مرحله سوم : کاتر زدن پفک خانگی
روی خمیر یک نایلون دیگر گذاشته و با وردنه خمیر را به قطر ۴ میلی باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و یا می توانید به صورت عمودی برش بزنید، اگر قالب گرد نداشتید می توانید از ته لیوان استفاده کنید و برای تو خالی کردن وسط آن از ماسوره استفاده کنید.
مرحله چهارم : سرخ کردن
داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پفک ها را داخل روغن انداخته و سرخ کنید تا طلایی شود و پف کند سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس داخل دیس گذاشته و به همراه سس کچاب سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پفک خانگی با سیب زمینی
- وقتی پفک ها را داخل روغن انداختید یکی را انداخته کمی صبر کنید تا پف کند سپس دیگری را بیندازید وگرنه بهم می چسبند و خمیر می شوند.
- می توانید مواد را داخل قیف ریخته و بدون ماسوره بزنید و مانند بامیه قیچی کنید.
- به دلخواه می توانید در مواد پنیر پیتزا بریزید.
- نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوت است.
- می توانید از مواد برداشته و در دست گرد کنید سپس سرخ کنید.