طرز تهیه املت سیب زمینی + فوت و فنها
املت سیبزمینی از آن دسته غذاهایی است که خیلی سریع آماده شده و بسیار مقرون به صرفه است.
املت سیبزمینی به دلیل داشتن سیبزمینی و تخم مرغ یک وعده کامل است اما معمولا برای وعده صبحانه، عصرانه یا شام سرو میشود.
🔹اگر میخواهید این غذای ساده، فوری، ارزان و خوشمزه که در بین همه ردههای سنی طرفدار دارد را درست کنید، با ما همراه باشید. توجه کنید که با این مواد در عرض ۳۰ دقیقه میتوانید یک املت خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون یا روغن مایع: نصف لیوان
- سیبزمینی ریز خردشده: ۲ عدد متوسط
- پیاز: یک عدد متوسط
- تخممرغ: ۴ عدد
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- دستور پخت:
- ۱. سیبزمینیها را بهصورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
- ۲. در تابهای دیگر پیازها را که بهصورت نگینی خرد کردهاید تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس با سیبزمینی مخلوط کنید.
- ۳. تخممرغها را با نمک و فلفل به هم زده و با ترکیب سیبزمینی و پیاز مخلوط کنید.
- ۴. تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید، وقتی داغ شد مخلوط را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا تخممرغ ببندد.
- ۵. وقتی یک طرف این غذا سرخ شد به آرامی برگردانید و چند دقیقه صبر کنید تا سمت دیگرش سرخ شود.
🔹نکته: درصورت تمایل در ۵ دقیقه پایانی و درحالیکه تخممرغ تقریبا بسته شده روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید. همچنین میتوانید به جای اینکه سیبزمینی را نگینی خرد کنید آن را حلقه حلقه برش بزنید.