یه کیک فوق العاده نرم و اسفنجی که تو دهنتون آب میشه و درستش کنی پایه ثابت کیکهای عصرونه ات میشه!

یه کیک شیک و خوشگل و جذاب و در عین حال راحت مناسب مهمونیاتون که عطر هل و گلابش مستتون میکنه رو قراره یاد بگیریم با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک شیر
طرز تهیه: ارد سفید یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن نصف لیوان شیر گرم نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان هل نصف قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری ابتدا همه مواد به دمای محیط برسه تخم مرغ و شکر و هل شش هفت دقیقه بزنید و تو این مورد اصلا کوتاهی نکنید چون پف کیک و بوی ضحم تخم مرغ به این مورد بستگی داره و اگه مواد سرد باشه خوب با هم مخلوط نمیشن حالا روغن و شیر جدا گانه اضافه کنید و هر کدوم یه دقیقه بزنید
گلاب اضافه کنید. و در نهایت ارد و بیکینگ پودر که سه مرتبه الک کردین اضافه کنید. دورانی هم بزنید ، قالب ۲۰ سانتی با کره یا روغن جامد چرب و ارد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بزارید. فر از ده دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزه یا داخل قابلمه با شعله پخش کن و دمکنی بپزید وقتی خنک شد، مقداری شکلات صبحونه داخل قیف بریزید نوک قیف نازک کنید و با پودر پسته و توت فرنگی تزیین کنید.
منبع:زهرا بانو۵۷۵