طرز تهیه مربای میوه کاکتوس (گلابی خاردار)
مربای میوه کاکتوس یا همان گلابی خاردار، یک مربای خوشمزه و کمیاب است که طعم ترش و شیرینی دلپذیری دارد. این مربا علاوه بر طعم خوب، خواص درمانی بسیاری هم دارد. در ادامه با طرز تهیه این مربای خوشمزه آشنا می شویم.
دستور تهیه مربا میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و متفاوت
شما علاقه مندان به دنیای ترشیجات و مرباجات می توانید در این قسمت با طرز تهیه مربای میوه کاکتوس با یک دستور ساده آشنا شوید. این مربا طعم عالی دارد.
مواد لازم برای مربا میوه کاکتوس :
- میوه کاکتوس: 1 کیلوگرم
- شکر: 800 گرم
- آب: 2 پیمانه
- آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
- وانیل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه مربا میوه کاکتوس:
آماده سازی میوه: میوه های کاکتوس را خوب بشویید و خارهای آن را با دقت جدا کنید. سپس میوه ها را از وسط نصف کرده و دانه های آن را خارج کنید.
پخت مربا: میوه های آماده شده را درون قابلمه مناسبی ریخته و شکر و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا میوه ها نرم شوند و شکر کاملا حل شود.
اضافه کردن آب لیمو و وانیل: پس از نرم شدن میوه ها، آب لیمو و وانیل را به مربا اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا مربا غلیظ شود.
تست قوام مربا: برای تست قوام مربا، کمی از شربت مربا را روی یک بشقاب سرد بریزید. اگر شربت سفت شد، مربا آماده است.
بسته بندی مربا: مربای آماده را در شیشه های استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید. شیشه ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:
می توانید به جای آب لیمو از آب نارنج نیز استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می توانید به مربا کمی هل یا دارچین اضافه کنید.
اگر میوه های کاکتوس شما خیلی ترش هستند، می توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
برای اینکه مربا قوام بهتری پیدا کند، می توانید در انتهای پخت، کمی پودر ژلاتین به آن اضافه کنید.
خواص مربای میوه کاکتوس:
- سرشار از ویتامین C
- ضد التهاب
- تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
- مفید برای پوست و مو
- کمک به کاهش قند خون
مربای میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و سالم است که می توانید آن را در کنار صبحانه یا عصرانه میل کنید. همچنین می توانید از این مربا برای تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.