طرز تهیه‌ موس زعفرانی مرحله به مرحله

منبع خبر / آشپزی / 3 ساعت پیش

طرز تهیه‌ موس زعفرانی مرحله به مرحله

موس زعفرانی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم و عطر بی نظیر زعفران، طرفداران زیادی دارد. این دسر بافت نرم و لطیفی دارد و برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است.

طرز تهیه موس زعفرانی: یک دسر مجلسی و خوشمزه

موس زعفرانی دسری فوق‌العاده برای مهمانی‌های مجلسی و کرمی دوست داشتنی برای بچه‌ها است. دسر موس رو با زعفرون درست کردیم، تا با این ادویه‌ی پر خاصیت ایرانی، به دسر موس فرانسوی، عطر بوی ایرانی بدیم. در ادامه، طرز تهیه موس زعفرانی را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای موس زعفرانی :

  • شیر: ۱ لیوان
  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ تا ۴۰۰ گرم (معادل ۲ پاکت خامه)
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته: ۳۰ گرم
  • اسانس پسته (اختیاری): به مقدار دلخواه
  • شکلات سفید: ۷۰ گرم (اختیاری)

موس زعفرانی

طرز تهیه موس زعفرانی:

آماده سازی زعفران: زعفران را در کمی آب گرم دم کنید تا رنگ و عطر آن کاملا به آب منتقل شود.

هم زدن سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا پف کند و فرم بگیرد.

گرم کردن شیر و شکر: شیر و شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

اضافه کردن شکلات (اختیاری): اگر می‌خواهید موس شما طعم شکلاتی نیز داشته باشد، شکلات سفید را به شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

اضافه کردن زعفران و ژلاتین: زعفران دم شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. اگر از ژلاتین استفاده می‌کنید، آن را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آماده کرده و به مخلوط اضافه کنید.

اضافه کردن سفیده تخم مرغ: مخلوط شیر و زعفران را به آرامی و در چند مرحله به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

اضافه کردن خامه: خامه صبحانه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.

قالب زدن: مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

تزئین: پس از اینکه موس کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و با پودر پسته، خلال پسته یا هر تزئین دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.

طرز تهیه موس زعفرانی

نکات مهم جهت تهیه موس زعفرانی:

برای اینکه موس شما فرم بهتری بگیرد، از سفیده تخم مرغ تازه استفاده کنید.

می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی یا فلزی برای تهیه موس استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از اسانس‌های مختلف مانند اسانس وانیل یا اسانس گلاب استفاده کنید.

اگر می‌خواهید موس شما رنگ زردتری داشته باشد، می‌توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید.

برای یک موس سبک‌تر، می‌توانید از خامه کمتری استفاده کنید.

نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟