طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن


طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن

جوجه کباب تابه ای غذایی لذیذ است که به سادگی می‌توان آن را تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکات مربوط به طبخ این غذا را می‌آموزید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن
ستاره | سرویس آشپزی - از آنجا که استفاده از گوشت سفید روز به روز رواج بیشتری پیدا می‌کند، جوجه کباب نیز بیش از پیش در بین کباب‌های ایرانی محبوبیت یافته است. برای طبخ این غذا به منقل و آتش نیاز داریم که با توجه به زندگی آپارتمانی امروز چندان امکان پذیر نیست. اما می‌توان جوجه کباب تابه ای را جایگزین آن کرده و در هر زمان به سادگی آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای

مواد لازم برای تهیه این نوع جوجه کباب در جدول زیر ذکر شده است:

مواد لازم
سینه مرغ 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
فلفل دلمه‌ای
1 عدد
آب لیموترش 2 الی 3 قاشق سوپخوری
ماست 2 الی 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 الی 2 قلشق غذاخوری
کره 50 الی 100 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سیخ چوبی کوچک به تعداد لازم

چند نکته:
حتما از سینه مرغ استفاده کنید، زیرا ران مرغ گوشت سفتی دارد و با این روش پخته نخواهد شد. بسته به سلیقه خودتان‌ می‌توانید مقدار زعفران را کمتر یا بیشتر کنید. اگر غذای تند را دوست ندارید، فلفل قرمز را حذف کنید. ماستی که استفاده می‌کنید، نباید ترش باشد، بنابراین ابتدا کمی از آن را بچشید تا از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کنید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

برعکس جوجه کبابی که روی منقل تهیه می‌شود، پیاز را درشت خرد کرده و آن را به هیچ وجه رنده نکنید.
پیازها را درون یک کاسه بریزید، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کاملا چنگ بزنید تا پیاز آب بیندازد. مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. اکنون مرغ را به مخلوط نمک و پیاز بیفزایید و چند دقیقه با دست آنها را کاملا مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مابقی مواد اضافه کنید. ابتدا یک قاشق و اگر گوشت خوش رنگ نشد یک قاشق دیگر هم بیفزایید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن

فلفل دلمه ای را به شکل مربع‌های متوسط برش بزنید و به مرغ اضافه نمایید. دلیل درشت خرد کردن فلفل‌ها این است که در ادامه می‌خواهیم آن‌ها را همراه گوشت مرغ به سیخ بزنیم.
اکنون آب لیموترش را به مواد اضافه می‌کنیم. در صورت امکان از آب لیموترش تازه استفاده نمایید، زیرا طعم بهتری به کباب می‌دهد.
ماست را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید یا با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. به این ترتیب گوشت مرغ مزه‌دار می‌شود. پس از آنکه مرغ به همراه سایر مواد یک ساعت در یخچال ماند، روغن مایع را به آن اضافه و مخلوط کنید و دوباره در یخچال قرار دهید. اینبار به مدت ۱۲ ساعت باید در یخچال بماند.
حالا نوبت به سیخ کشیدن کباب‌ها است. یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بزنید و بعد یک تکه فلفل دلمه و همینطور ادامه دهید. البته می‌توانید تکه‌های مرغ را بدون سیخ زدن نیز در تابه قرار دهید، این کار در طعم نهایی جوجه کباب تابه‌ای تاثیری نخواهد داشت.
کره را در یک ماهیتابه داغ بگذارید تا آب شود.
اکنون کباب‌ها را درون ماهیتابه قرار دهید. درب آن را بگذارید تا بخار کند و بپزد. کباب‌ها را زیررو کنید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن


چند نکته:

از آنجا که این غذا در ماهیتابه تهیه‌ می‌شود، تکه‌های مرغ باید نسبت به جوجه کبابی که روی منقل طبخ می‌گردد، نازک‌تر و کوچک‌تر باشد.
اگر از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید، در نهایت جوجه کباب تابه ای ظاهر زیباتری خواهد داشت.
توجه داشته باشید که بیش از مقدار ذکر شده از ماست استفاده نکنید، زیرا باعث نامطبوع شدن طعم کباب می‌شود.
اگر روغن مایع را از همان ابتدا به مرغ و دیگر مواد اضافه کنیم، مانع از مزه دار شدن گوشت مرغ می‌شود، به همین دلیل باید ابتدا یک ساعت صبر کنیم تا گوشت مزه دار شود.
در صورت تمایل می‌توانید هنگام سیخ زدن، مابین مرغ‌ها علاوه بر فلفل دلمه‌ای از پیاز نیز استفاده کند. در اینصورت یک پیاز را به قطعات درشت خرد کنید و مابین تیکه‌های گوشت قرار دهید.
شعله گاز را روی متوسط تنظیم کنید، زیرا اگر کم باشد کباب‌ها سفت می‌شود و اگر زیاد باشد مغزپخت نمی‌شود.
در صورتی که تمایل دارید جوجه کباب‌ها را به صورت حلزونی درست نمایید، طرز تهیه مشابه است، اما مرغ را باید به تکه‌های باریک و بلند تقسیم کنید و هنگام سیخ زدن آنها را رول نمایید و سپس سیخ چوبی را از میان آن به گونه‌ای رد کنید که باز نشود.
نیاز نیست برای پختن به این کباب آب اضافه کنید، زیرا در اثر حرارت سسی که به گوشت‌ها نفوذ کرده خارج می‌شود و کباب را می‌پزد.
می‌توانید سسی را که برای مزه دار کردن گوشت مرغ استفاده کردید در مقدار اندکی روغن کمی تفت دهید و در کنار جوجه کباب‌ها سرو کنید.


طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن

به همین سادگی می‌توانید بدون نیاز به برپا کردن آتش و در مدت زمانی کوتاه جوجه کباب درست کنید. از آنجا که این غذا ظاهر زیبایی دارد، برای میهمانی‌ها نیز گزینه خوبی خواهد بود. در صورتیکه قصد دارید برای میهمانی جوجه کباب تابه ای تهیه کنید، بهتر است که با برنج سرو شود. برای تزیین برنج نیز می‌توانید از زعفران، خلال پسته یا بادام استفاده کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

انواع املت کالباس (+ آموزش طرز تهیه)