کتلت آلمانی از انواع غذاهای محبوب و پرطرفدار در آلمان است و این غذای خوشمزه اغلب با نان باگت و سیب زمینی سرو می شود. در طرز تهیه کتلت آلمانی از گوشت چرخ کرده و باگت و نمک و خردل و فلفل و تخم مرغ و پیاز و سیر و پودر پاپریکا استفاده می شود.
کتلت رژیمی و کتلت آلمانی و کتلت گوشت از انواع روش های مختلف برای پخت کتلت هستند و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده تان کتلت را با کمک یکی از این روش ها بپزید.
مواد لازم برای تهیه کتلت آلمانی
باگت بیات : ۱۰ سانت گوشت چرخ کرده : نیم کیلوگرم خردل : یک قاشق چایخوری فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری پیاز بزرگ ریز خرد شده : یک عدد سیر : یک حبهطرز تهیه کتلت آلمانی
برای تهیه کتلت آلمانی ابتدا باگت را به همراه یک لیوان آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد از مدت زمان ذکر شده باگت را فشار دهید تا آب اضافی از آن خارج شود. در مرحله بعدی طرز تهیه کتلت آلمانی سیر و پیاز را درون تابه ای مناسب با یک قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا سیر و پیاز نرم شوند. گوشت چرخ کرده و خردل و تخم مرغ و پودر پاپریکا و پیاز و سیر تفت داده شده و باگت و نمک و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. در مرحله آخر طرز تهیه کتلت آلمانی به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بردارید و مایه کتلت را گرد کنید و درون تابه با حرارت متوسط دو طرف کتلت ها را سرخ کنید سپس آن ها را درون ظرفی مناسب قرار دهید و با کمک روش های تزیین کتلت این غذای خوشمزه را تزیین کنید.
می توانید به کمک سیب زمینی مخصوص آلمانی و سبزیجات مختلف کتلت آلمانی را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی آلمانی
روغن : ۴ قاشق غذاخوری سیب زمینی : ۸۰۰ گرم پیاز بزرگ : یک عدد فلفل سیاه : به میزان لازم ادویه مخصوص ( جوز هندی و پودر سیر و زیره سبز ) : به میزان لازم جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوریطرز تهیه سیب زمینی آلمانی
برای تهیه سیب زمینی آلمانی ابتدا سیب زمینی ها را حدود ۱۰ تا ۱۵ به همراه مقداری آب و با پوست بپزید و بعد از اینکه سیب زمینی ها نیم پز شدن پوست آن ها را بگیرید و سیب زمینی ها را به صورت حلقه های با قطر نیم سانت برش بزنید و اجازه دهید تا برش های سیب زمینی سرد شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه سیب زمینی آلمانی پیاز را برش بزنید و درون تابه ای مناسب پیازها را تفت دهید توجه داشته باشید که پیازها نباید طلایی و سرخ رنگ شوند سپس سیب زمینی های برش زده شده را به پیاز اضافه کنید و آن ها را تفت دهید و در اواسط سرخ شدن سیب زمینی ادویه های مخصوص و فلفل و نمک را به سیب زمینی اضافه کنید سپس از سیب زمینی ها تفت داده شده برای دورچین استفاده کنید.
در این مطلب با طرز تهیه کتلت آلمانی آشنا خواهید شد که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر فرنگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
منبع : آرگا