طرز تهیه کیک لیمو با سس ویژه و خوشمزه
کیک تارت لیمو برای ساعات چای شما لذت بخش خواهد بود.در صورت تمایل می توانید آن را با سس های میوه ای مختلف تهیه کنید
کیک با کرم لیمو
این کیک خوشمزه، با بافت نرم و آماده سازی آسان، جای خود را در بین محصولات مورد علاقه شما خواهد گرفت.
مواد تشکیل دهنده کیک
2 عدد تخم مرغ
1 استکان چایخوری شکر
1 استکان چایخوری روغن
1 استکان چایخوری شیر
1 بسته بیکینگ پودر
1 بسته وانیل
3 استکان چایخوری آرد
◾️برای کرم :
2 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 استکان چایخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
برای سس لیمو؛
نصف استکان چایخوری آبلیمو
4 قاشق غذاخوری شکر
نصف لیوان آب
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته
1 قاشق مرباخوری کره
زردچوبه با نوک قاشق چایخوری (برای رنگ دادن)
آماده سازی
ابتدا برای کیک 2 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شکر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا کف کند.
1 لیوان شیر و 1 لیوان روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
سپس 1 بسته وانیل، 1 بسته بیکینگ پودر و 3 لیوان آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا برای آخرین بار مواد با هم مخلوط شوند.
خمیر کیک ما آماده است. خمیر کیک را در قالب تارت 27 سانتی که با کره چرب کرده ایم و کمی آرد پاشی کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 25 دقیقه به صورت کنترل شده می پزیم.
بعد از بیرون آوردن کیک از فر، آن را کناری می گذاریم تا خنک شود.
در همین حال برای تهیه کرم ، 3 قاشق غذاخوری آرد، 1 لیوان شکر دانه ریز و 2 لیوان شیر را داخل قابلمه بریزید.
هم می زنیم تا همه مواد یکدست شوند.
قابلمه را روی اجاق بگذارید و خامه را روی حرارت ملایم با هم زدن مرتب بپزید تا غلیظ شود.
۱ قاشق غذاخوری کره و ۱ بسته وانیل را به کرم در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.
سپس کرم را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود و هر از گاهی هم بزنید تا پوسته نگیرد.
در همین حین، کیک خنک شده خود را زیر و رو می کنیم و داخل بشقاب سرو می کنیم.
پودینگ خنک شده را روی کیک ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم.
سپس در یخچال می گذاریم تا سس لیمو آماده شود.
برای سس لیمو، 4 قاشق غذاخوری شکر ، 1 قاشق غذاخوری نشاسته، نصف لیوان آب، نصف لیوان آبلیمو و زردچوبه را با نوک قاشق چایخوری در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت یکدستی برسد. .
قابلمه را روی اجاق می گذاریم و مدام هم می زنیم تا سس غلیظ شود.
در آخر ۱ قاشق چایخوری کره را به سس غلیظ شده اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
سپس سس را از روی اجاق برداشته و می گذاریم خنک شود.
دسر را از یخچال خارج می کنیم و سس لیمو را روی پودینگ می ریزیم.
تارت لیموی خود را دوباره در یخچال قرار می دهیم و در صورت امکان حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت می دهیم .