آموزش انواع کوفته | طرز تهیه کوفته پنیر با گوشت و پیازچه
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
پنیر خامه ای | 225 گرم |
پنیر پارمسان | 1/3 فنجان |
سس مایونز | 1/2 فنجان |
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده | 85 گرم |
پیازچه خرد شده | 1/4 فنجان |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | 1/2 فنجان |
درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید و روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.
مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.
منبع : sooran.com
loading...
***