کباب دو رنگ تابه ای | طرز تهیه “کباب مرغ و گوشت” | کباب دو رو


مواد لازم و طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ : سینه مرغ چرخ شده + زعفران + پیاز رنده شده (آب گرفته) + ادویه و نمک مزه دار می کنیم. گوشت قرمز چرخ شده + پیاز رنده شده ( آب گرفته) + ادویه و نمک مزه دار می کنیم. کف تابه را کمی چرب می کنیم و در تابه یکی در میان کنار هم قرار می دهیم. با دست کناره گوشت...

کباب دو رنگ تابه ای | طرز تهیه “کباب مرغ و گوشت” | کباب دو رو

مواد لازم و طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ :

سینه مرغ چرخ شده + زعفران + پیاز رنده شده (آب گرفته) + ادویه و نمک مزه دار می کنیم.

گوشت قرمز چرخ شده + پیاز رنده شده ( آب گرفته) + ادویه و نمک مزه دار می کنیم.

کف تابه را کمی چرب می کنیم و در تابه یکی در میان کنار هم قرار می دهیم.

با دست کناره گوشت ها را به هم می چسبانیم.

اگر مایل بودید کباب را داخل فر بپزید روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را داخل فر که قبلا گرم شده قرار بدهید. ۴۰ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه.

ده دقیقه آخر فویل را بردارید.

در آخر سه دقیقه گریل بالا را روشن کنید تا روی کباب ها هم خوشرنگ شوند.

کباب دو رنگ تابه ای | طرز تهیه “کباب مرغ و گوشت” | کباب دو رو

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

loading...
***


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اهمیت ایمنی و امدادرسانی در حمل و نقل جاده ای