مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با “فیله مرغ” و کمی “پنیر گودا” یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :
فیله مرغ | ۱۰ عدد |
پنیر گودا | ۵ ورق |
نمک، فلفل، ادویه، زعفران | کمی |
پودر سوخاری ریز | یک بسته |
پودر سوخاری درشت | یک بسته |
تخم مرغ | ۳ عدد |
فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.
پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.
فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.
فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.
مجددا درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.
در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.
این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
منبع : seemorgh.com