طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
آموزش درست کردن اسپرینگ رول سبزیجات
اگر خوراکی همراه با سبزیجات درست شود واقعا بینظیر و لذیذ خواهد بود, از طرفی مواد مغذی سبزی نیز برای افراد به ارمغان میآید. اسپرینگ رول رو با خمیر مخصوصش که خیلی نازکه درست می کنن. برای آسان تر شدن کار, ما از خمیرهای حاضر سمبوسه بهره گیری کردیم.
مواد لازم :
قارچ 80 گرم
روغن گیاهی 1 لیتر
کلمسبز 200 گرم
هویج 1 شماره
پیازچه 3 شماره
زنجبیل 1 تکه
فلفل چیلی قرمز 1 شماره
ریحان 1 دسته
گشنیز 1 دسته
رشته ورمیشل 50 گرم
روغن کنجد 20 میلی لیتر
جوانه گندم 75 گرم
بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری
سس سویا 4 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1/5 قاشق غذاخوری
میخک 1/5 قاشق غذاخوری
پودر زیره 1/5 قاشق غذاخوری
انیسون 1/5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/5 قاشق غذاخوری
خمیر سمبوسه 16 ورق
سس چیلی شیرین به میزان لازم
طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
حاضر کردن مواد برای تهیه اسپرینگ رول سبزی ها:
1. قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.
2. کلمسبز رو ریز خرد کنید.
3. هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
4. قسمتهای سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت های سفید اونها رو مانند نوارهای باریک برش بزنید.
5. از یه تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه بهره گیری کنید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.
6. فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.
7. ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.
8. رشته ورمیشل رو در کاسه ای از آب جوش بریزید, روی اون رو بپوشونید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.
9. بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.
مراحل تهیه اسپیرینگ رول:
1. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اونها رو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
2. برای مواد میانی, کلمسبز, هویج, قسمتهای سفید پیازچه, زنجبیل, فلفل چیلی, ریحان و گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد, جوانه گندم, بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و مفید هم بزنید. اکنون قارچها رو اضافه کنید.
3. در کاسه کوچکی, نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.
4.ادویه ها شامل پود دارچین, پودر میخک, پودر زیره, پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه ای با هم ترکیب کنید.
5. ورق های خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید, کمی از ترکیب ادویهها روی اون ها بپاشید. ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب سبزی ها در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبههای خمیر بمالید. کمی از گوشههای خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رولهای حاضر رو در یک ظرف بچینید و روی اونها رو با پارچه نمدار بپوشونید.
6. روغن رو در قابلمه ای روی حرارت متوسط, گرم کنید. در هر نوبت, با احتیاط چند شماره از رولها رو در روغن بندازید و برای۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی بشن, سرخ کنید. اونها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات7. اسپیرینگ رولها رو با سس چیلی شیرین و برشهای پیازچه سرو کنید