طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج


طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج گراتن سیب زمینی و اسفناج یکی از گراتن‌های مقویه که به خاطر اسفناج از ارزش غذایی بالایی بر خورداره. با طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یه طعم عالی از اسفناج رو می‌چشین. دستور گراتن سیب زمینی و اسفناج زیر برای 4 الی 5 نفره. مواد لازم جهت گراتن سیب زمینی و اسفناج : سیب...

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج

گراتن سیب زمینی و اسفناج یکی از گراتن‌های مقویه که به خاطر اسفناج از ارزش غذایی بالایی بر خورداره. با طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یه طعم عالی از اسفناج رو می‌چشین. دستور گراتن سیب زمینی و اسفناج زیر برای ۴ الی ۵ نفره.

مواد لازم جهت گراتن سیب زمینی و اسفناج :

سیب زمینی ۴ عدد

اسفناج پخته ۲ لیوان

آرد ۴ قاشق غذاخوری

شیر ۲ لیوان

کره ۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

پنیر گودا رنده شده به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج :

اسفناج پخته و خرد شده رو داخل یه قابلمه می‌ریزیم و یه کم روغن بهش اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا آب اسفناج بخار شه.

سیر و پیاز رنده شده و کره رو داخل ماهیتابه می‌ریزیم و تفت می‌دیم.

شیر و آرد رو مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یه دست بشن.

سیر و پیاز رو به شیر اضافه می‌کنیم و با حرارت متوسط هم می‌زنیم تا سسمون یه‌کمی غلیظ بشه.مطالب پیشنهادی

سیب زمینی‌ها رو پوست می‌گیریم و به صورت حلقه ای برش می‌زنیم.

ته ظرف پیرکس رو چرب می‌کنیم و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف می‌چینیم و روش یه‌کم سس می‌ریزیم.

روی سس یه‌کم اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

لایه‌های بعدی رو همین شکل می‌ریزیم.

گراتن رو داخل فر می‌ذاریم.

فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنطیم می‌کنیم.

۶۰ دقیقه زمان میبره تا گراتن بپزه. می‌تونین با چنگال تست کنین که پختن یا نه.

خب گراتن شما آماده‌س. اونو از فر در بیارین و اجازه بدین خنک بشه و نوش جان کنین !


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران