خامه ژلاتینی بهترین و آسون ترین روش برای فرم دادن خامه و حتی خوشمزه ترین نوع خامه هست من که کلی ازش لذت بردم حتما یک بار هم که شده امتحان کنید این خامه خیلی راحت راحت فرم میگیره کار باهاش خیلی آسونه و از نظر من و مهمونام بینهایت خوشمزه البته من فقط برای وسط کیک ازش استفاده کردم و برای روی کیک از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم شاید ترکیب این مزها فوق العادش کرده بود خلاصه مزه ژله ای این خامه رو یک هم که شده برای وسط کیک امتحان کنید البته ناگفته نمونه که برای روی کیک هم عالیه در ادامه آموزش میبیند که چقد قشنگ میشه باهاش گل زد و کیک رو تزیین کرد بریم سراغ آموزش خوشمزه امروز
مواد لازم برای یک بسته خامه یا برای وسط یک کیک چهار طبقه (من از کیک دو طبقه استفاده کردم ولی نصفی از مواد ازش اضافه اومد باز بستگی به بزرگی و کوچیکی کیک داره )
خامه صبحانه یک بسته
شکر یه فنجون (که آسیابش کردم میزانش کمتر شد شما یه فنجون شکرو آسیاب کنید باز شکرم بستگی به سلیقتون داره میتونید کمتر بیشترش کنید ولی با این دستور من همه چیزش میزون بود)
آب داغ سه قاشق غذا خوری
گلاب دو قاشق غذا خوری
پودر زلاتین یه شات یا تقریبا سه قاشق غذاخوری (وقتی یه بسته ژلاتین بگیرید میبینید داخلش چندتا بسته باریک یا کوچیک ژلاتینه خیلی قبل دیده بودم که به هر کدوم از این بسته کوچیکا شات میگن خلاصه منظورمو متوجه شدین که منظور از یه شات همون یه بسته باریک از داخل بسته ژللاتینه)
طرز تهیه خیلی خیلی خیلی آسونه
اول یه شات ژلاتین رو توی یه فنجون یا ظرفی بریزید و روی اون سه قاشق غذاخوری آب ذاغ بریزید و یه هم بزنید و بن ماری کنید (یعنی روی بخار کتری بن ماری کنید)حالا توی این فاصله یه فنجون شکر رو آسیاب کنید و توی یه ظرف از جنس روی یا استیل بریزید (استفاده از ظرف استیل به خاطر اینه که خامه زود سرد بشه) حالا یه بسته خامه صورتی بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید گلاب رو هم بهش اضافه کنید (من عطر گلاب رو خیلی دوست دارم توی همه چیز گلاب میزنم از چای گرفته تا ژله و خامه) وقتی هم زدین و کمی خلوط شد به اندازه یک تا دو دقیقه داخل یخچال بزارید تا ژلاتین بن ماری بشه وقتی ژلاتین بن ماری شد کاسه مخلوط خامه و شکر رو بیرون بیارد و کمی هم بزنید و من اول با قشق هم زدم بعد با دور کند هم زن فقط برای اینکه کار باهاش راحت باشه حالا آروم آروم ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با همزن بزنید با دور کند هم که بزنید کافیه به اندازه دو سه دقیقه هم بزنید و ظرف رو به اندازه یک ربع داخل فریزر بزارید تا خامه ژلاتینی حاضر بشه وقتی حاضر شد کمی با قاشق هم بزنید و باز خیلی خیلی خیلی کم با دور کند همزن بزنید تا بشه راحت باهاش کار کرد بعد هم داخل قیف بریزید و ازش لذت ببرید عکسهای مرحله به مرحله با توضیح کوچولو رو پاین میفرستم
یه نکته مهم که فراموش کردم بگم
اگه توی خونه پودر ژلاتین ندارین و دوست دارین خامه زلاتینی رو تجربه کنید کافیه یه بسته ژله با هر رنگی که دارین رو توی یه فنجون آب جوش بن ماری کنید بعد به خامه آروم آروم اضافه کنید تمام مراحش مثل قبله فقط میزان آب فرق داشت و همین یه بسته ژله
این خامه ژلاتینیه که حاضر شده و از فریزر اوردم بیرون مهم اینه که این حالتی بشه که دست ک بهش میزنید مثل اسفنج یکم پاین بره میتونید از یخچال هم استفاده کنید
برای اینکه خامه ژلاتینی رنگی داشته باشین کافیه خامه ژلاتینی رو که یه کوچولو هم زدین تا یکم از هم باز بشه رو با کمی رنگ خوراکی مخلوط کنید من دوست داشتم وسط کیک آبی باشه
اینم از اخرین مرحله میبیند چه قشنگ میشه باهاش گل زد و کیک رو تزیین کرد من فقط برای اینکه فرم گرفتن و گل زدنش رو ببینید وسط کیک یکم گل زدم بعد صافش کردم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
راستی تمام این مراحل رو با کمک آجی راحله مهربونم انجام دادم از همین جا ازش تشکر میکنم .ممنون کدبانو