کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات


سلام دوستای نازنینم امروز کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات رو داریم توی این آموزش سعی میکنم خیییلی روون توضیح بدم که اگه دفعه اولتون هم هست که کیک تولد یا خامه ژلاتینی . کیک شیر داغ . خامه کشی . تزیین کیک کریستالی و خلاصه یه کیک تولد درست میکنید با آرامش و لذت درستید با من و آجی راحله همراه باشید اول از همه باید کیک شیر داغ رو درست...

سلام دوستای نازنینم امروز کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات رو داریم توی این آموزش سعی میکنم خیییلی روون توضیح بدم که اگه دفعه اولتون هم هست که کیک تولد یا خامه ژلاتینی . کیک شیر داغ . خامه کشی . تزیین کیک کریستالی و خلاصه یه کیک تولد درست میکنید با آرامش و لذت درستید با من و آجی راحله همراه باشید

اول از همه باید کیک شیر داغ رو درست کنید اگه روز قبل از درست کنید که چه بهتر مثل من و آجی راحله خسته نمیشید

آموزش کیک شیر داغ

کیک شیر داغ با بافت عالی و طعمی فوق العاده خوشمزه این کیک به نظر بهترین کیکه هم از نظر بافت و هم از نظر مزه پیشنهاد میکنم امتحان کنید قول میدم با یک بار درست کردن کیک شیر داغ دیگه این کی میشه پایه تمام کیک های تولد و مهمونیهاتون من که از وقتی با کیک شیر داغ آشنا شدم تمام کیک های تولدم کیک شیر داغه .به بهبریم سراغ مواد لازم کیک شیر داغ

مواد لازم :

آرد الک شده دو پیمانه

شکر دو پیمانه سرخالی

بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری

گلاب دو تا سه قاشق غذا خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

کره نصف پیمانه

شیر یک پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

طرز تهیه: اول موادتون رو یک ربع زودتر بگذارید بیرون از یخچال تا به دمای اطاق برسه. فر رو درجه ۱۶۳سانتیگراد یا ۳۲۵ F گرم کرده، قالب رو کاغذ روغنی بندازین با از روغن جدا کننده استفاده کنید که قبلا توضیح دادم (ترکیب دو تا سه قاشق روغن مایع با ارد که یه خمیر تقریبا رقیقی به دست میاد همه جای قالب رو باهاش چرب کنید .برای هر نوع جنس قالب میتونید از زوغن جدا کننده استفاده کنید حتی شیشه ای (مثل کیک های قبلی من که توی قندون شیشه ای و … درست کرده بودم)). تخم مرغ رو با شکر در همزن دور تند بزنید تا پف و حجم دار بشه و کرم رنگ در این فاصله در ظرفی روی فر کره رو آب کرده شیر رو به کره اضافه کنید بگذارید جوش بیاد یعنی فقط حباب ها از اطراف ظرف دیده بشه نه جوش کامل(حتما میدونید که اگه از شیر محلی استفاده میکنید قبلش اون رو جوشدین و خیالتون از این بابت راحته برای سلامتیتون مشکلی پیش نمیاد) در اخرای کار قبل از اینکه از روی حرارت بردارید گلاب رو هم بهش بزنید. حالا این مایع داغ رو کم کم به تخم مرغ در حال زدن اضافه کنید با دور کند همزن همزمان بزنید و مایع رو اضافه کرده خیلی آهسته، آرد و بیکینگ پودر+ نمک رو چند بار الک کنید و به مایه در سه مرحله اضافه کنید همزن همچنان در حال زدن باشه در دور کند. وقتی مواد مخلوط شد مایع رو درون قالب ریخته یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان با کمی کیک بهش چسبیده بیاد بیرون(خلال دندان نباید مایع آبکی کیک بهش بچسبه باید مثل خرده کیک بهش بچسبه وقتی دست بزنید مشخصه پخته هست ) زیادی نباید بمونه تو فر که بیش از حد پخته بشه.این کیک رو میتونید در هر قالبی دوست داشتین درست کنید. کیک بسیار لطیفی هست با طعم و بوی عالی لذتشو ببرید

خوب تا الان کیک شیر داغ رو درست کردیم

زحمت دوتا کیک شیر داغ رو آجی راحله کشید

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

خوب حالا که کیک شیر داغ ما حاضره کافیه که کار درست کردن خامه ژلاتینی رو انجام بدیم بریم سراغ خامه ژلاتینی خیلی خیلی خوشمزه ما

خامه ژلاتینی بهترین و آسون ترین روش برای فرم دادن خامه و حتی خوشمزه ترین نوع خامه هست من که کلی ازش لذت بردم حتما یک بار هم که شده امتحان کنید این خامه خیلی راحت راحت فرم میگیره کار باهاش خیلی آسونه و از نظر من و مهمونام بینهایت خوشمزه البته من فقط برای وسط کیک ازش استفاده کردم و برای روی کیک از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم شاید ترکیب این مزها فوق العادش کرده بود خلاصه مزه ژله ای این خامه رو یک هم که شده برای وسط کیک امتحان کنید البته ناگفته نمونه که برای روی کیک هم عالیه در ادامه آموزش میبیند که چقد قشنگ میشه باهاش گل زد و کیک رو تزیین کرد بریم سراغ آموزش خوشمزه امروز

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

مواد لازم برای یک بسته خامه یا برای وسط یک کیک چهار طبقه (من از کیک دو طبقه استفاده کردم ولی نصفی از مواد ازش اضافه اومد باز بستگی به بزرگی و کوچیکی کیک داره )

خامه صبحانه یک بسته

شکر یه فنجون (که آسیابش کردم میزانش کمتر شد شما یه فنجون شکرو آسیاب کنید باز شکرم بستگی به سلیقتون داره میتونید کمتر بیشترش کنید ولی با این دستور من همه چیزش میزون بود)

آب داغ سه قاشق غذا خوری

گلاب دو قاشق غذا خوری

پودر زلاتین یه شات یا تقریبا سه قاشق غذاخوری (وقتی یه بسته ژلاتین بگیرید میبینید داخلش چندتا بسته باریک یا کوچیک ژلاتینه خیلی قبل دیده بودم که به هر کدوم از این بسته کوچیکا شات میگن خلاصه منظورمو متوجه شدین که منظور از یه شات همون یه بسته باریک از داخل بسته ژللاتینه)

طرز تهیه خیلی خیلی خیلی آسونه

اول یه شات ژلاتین رو توی یه فنجون یا ظرفی بریزید و روی اون سه قاشق غذاخوری آب ذاغ بریزید و یه هم بزنید و بن ماری کنید (یعنی روی بخار کتری بن ماری کنید)حالا توی این فاصله یه فنجون شکر رو آسیاب کنید و توی یه ظرف از جنس روی یا استیل بریزید (استفاده از ظرف استیل به خاطر اینه که خامه زود سرد بشه) حالا یه بسته خامه صورتی بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید گلاب رو هم بهش اضافه کنید (من عطر گلاب رو خیلی دوست دارم توی همه چیز گلاب میزنم از چای گرفته تا ژله و خامه) وقتی هم زدین و کمی خلوط شد به اندازه یک تا دو دقیقه داخل یخچال بزارید تا ژلاتین بن ماری بشه وقتی ژلاتین بن ماری شد کاسه مخلوط خامه و شکر رو بیرون بیارد و کمی هم بزنید و من اول با قشق هم زدم بعد با دور کند هم زن فقط برای اینکه کار باهاش راحت باشه حالا آروم آروم ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با همزن بزنید با دور کند هم که بزنید کافیه به اندازه دو سه دقیقه هم بزنید و ظرف رو به اندازه یک ربع داخل فریزر بزارید تا خامه ژلاتینی حاضر بشه وقتی حاضر شد کمی با قاشق هم بزنید و باز خیلی خیلی خیلی کم با دور کند همزن بزنید تا بشه راحت باهاش کار کرد بعد هم داخل قیف بریزید و ازش لذت ببرید عکسهای مرحله به مرحله با توضیح کوچولو رو پاین میفرستم

یه نکته مهم که فراموش کردم بگم

اگه توی خونه پودر ژلاتین ندارین و دوست دارین خامه زلاتینی رو تجربه کنید کافیه یه بسته ژله با هر رنگی که دارین رو توی یه فنجون آب جوش بن ماری کنید بعد به خامه آروم آروم اضافه کنید تمام مراحش مثل قبله فقط میزان آب فرق داشت و همین یه بسته ژله

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

این خامه ژلاتینیه که حاضر شده و از فریزر اوردم بیرون مهم اینه که این حالتی بشه که دست ک بهش میزنید مثل اسفنج یکم پاین بره میتونید از یخچال هم استفاده کنید

برای اینکه خامه ژلاتینی رنگی داشته باشین کافیه خامه ژلاتینی رو که یه کوچولو هم زدین تا یکم از هم باز بشه رو با کمی رنگ خوراکی مخلوط کنید من دوست داشتم وسط کیک آبی باشه

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

اینم از اخرین مرحله میبیند چه قشنگ میشه باهاش گل زد و کیک رو تزیین کرد من فقط برای اینکه فرم گرفتن و گل زدنش رو ببینید وسط کیک یکم گل زدم بعد صافش کردم من برای صاف کردن لیسک یا کاردک نداشتم برای همین از قاشق و کفگیر استفاده کردم و برای اینکه بتونم خوب صاف کنم کفگیر رو توی آب جوش میزم بعد روی کیکو صاف میکردم

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکاتکامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

اینم از شکل ماسوره که گل زدم

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

خوب تا الان خامه ژلاتینی و کیک شیر داغ حاضره و باید بریم سراغ تزیین کیک

*اگه مثل من پایه گردون نداشتین و خواستین مستقیم توی ظرف مورد نظرتون کار کنید و نگرانید که اطراف ظرفتون کثیف میشه کافیه یه کاغذ روغنی رو از وسظ نصف کنید و کنار هم قرار بدین بعد کیک رو روی اون بزارید و وقتی کار خامه کشی تموم شد از یه طرف شروع کنید و آروم کاغذ روغنی رو بکشید بیرون اون طرف رو هم همینطور *

اولین کاری که انجام میدیدم اینه که کف دیس یا ظرف مورد نظرمون رو کاغذ روغنی میندازیم به روش بالا حالا خامه ژلاتینی رو وسط کیک پهن میکنیم و روی اون رو گردو نیم کوب شده میریزیم

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

ما تصمیم گرفتیم کیک ها رو نصف نکنیم ولی اگه شما دوست دارید کیک ها رو نصف کیند تا چهار تا لایه داشته باشین برای هر لایه این مراحل رو انجام بدین

حالا نوبت روی کیکه

برای روی کیک خامه که فرم دادین یا حاضری گرفتین رو توی قیف بریزید با ماسوره ساده و روی اونو با کاردک صاف کنید من با کفگیر صاف کردم بالا توضیح دادم

اینجوری
کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکاتکامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

حسابی روشو صاف کنید برای اطراف کیک هم از این تکنیک استفاده کنید که راحت تر باشید

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکاتکامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

حالا کمی خامه رو داخل یخچال بزارید توی این زمان باید ژله های کراستیلی رو درست کنیم برای اطراف کیک

برای اینکار یه بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید بریزد داخل یه ظرف و برای ده دقیقه تا یه ربع داخل فریزر بزارید تا خودشو بگیره بعد با قیچی آشپزخونه بیفتین به جونشو تیکه تیکه و خورد کنید هرچی ریزتر باشه بهتره باز بسته به سلیقتون داره

اینم مراحلش

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

حالا کیک رو از توی یخچال بیرون بیارید و با دست کریستال های ژله ای رو به اطراف کیک بزنید اگه کیک خامه کشی شده زیاد توی یخچال بمونه کریستالا روی کیک قرار نمیگیره (دسستتون میاد کار سختی نیست)

حالا روی کیک رو با ماسوره گل و برگ تزیین کنید

این ماسوره گل ساده

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

اینم ماسوره برگ

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

نحوه گل زدن هم اینجوریه

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

برگ زدن هم کاری نداره فقط باید برای برگ زدن و گل زدن تمرین کرد

امیدوارم از کیک عجله ای و یهویی ما لذت ببرید *کیک یه بهمن ماهی مهربون*

اینم از مرحله نهایی و برش کیک

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

کامل ترین آموزش کیک تولد با تمام نکات

برای اطراف ظرف من از کریستال های قرمز استفاده کردم (ژله قرمز)

ممنون از بودنتون *منم برم یه استراحت بکنم آخه خسته شدم مثل کیک درست کردن تایپش طول کشید خخ *

همتونو دوست دارم


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین