تاثیر ورزش بر دفع سنگ های ادراری


برای مقابله با سنگ کلیه می توانید از روش های درمانی موثری کمک بگیرید. از جمله آن ها می توانیم به تحرک و ورزش و فعالیت بدنی اشاره کنیم. دکتر عباس بصیری توصیه های ویژه ای در این زمینه به مبتلایان به سنگ های ادراری ارائه داده اند که در ادامه خواهید خواند. رئیس انجمن […]

تاثیر ورزش بر دفع سنگ های ادراری
برای مقابله با سنگ کلیه می توانید از روش های درمانی موثری کمک بگیرید. از جمله آن ها می توانیم به تحرک و ورزش و فعالیت بدنی اشاره کنیم. دکتر عباس بصیری توصیه های ویژه ای در این زمینه به مبتلایان به سنگ های ادراری ارائه داده اند که در ادامه خواهید خواند.

رئیس انجمن اورولوژی ایران به نقش موثر تحرک بدنی در کاهش سنگ‌سازی کلیه اشاره کرد و گفت: با ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورزش در روز می‌توان از بروز سنگ کلیه جلوگیری کرد.

دکتر عباس بصیری به مردم توصیه کرد که ورزش را فراموش نکنند و روزانه حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای جلوگیری از سنگ کلیه به عنوان بیماری شایع در کشور، ورزش کنند.
وی اضافه کرد: کسی که ورزش می کند کمتر دچار سنگ کلیه می شود و علاوه بر اینکه کمتر هم به سنگ کلیه مبتلا می شود، دفع سنگ کلیه در او هم بهتر و راحت تر است.
این پزشک ادامه داد: ورزش برای گردش خون کلیوی، زدودن سموم از بدن و دفع سنگ های ادراری بسیار موثر است و به مردم توصیه می شود برای حفظ سلامتی خود ورزش کردن را جدی بگیرند.
وی به رابطه معکوس بین فعالیت فیزیکی و ابتلا به سنگ های دستگاه ادراری اشاره کرد و گفت: مطالعات انجام شده در ایران و هم در خارج از کشور نشان داده سنگ سازی کلیه های کسانی که شغل های ثابت یا نشسته دارند و معمولا این افراد فعالیت فیزیکی ندارد نسبت به کسانی که فعالیت فیزیکی بیشتری دارند یا ورزش می کنند، نزدیک به ۲ برابر است.

تاثیر ورزش بر دفع سنگ های ادراری
بصیری بیان کرد: فعالیت فیزیکی در حوزه دستگاه ادراری، بیشترین تاثیرش را بر سنگ های ادراری دارد. آمارها نشان می دهد کسانی که شغل های ثابت دارند و بیشتر نشسته کار می کنند، بیشتر مبتلا به سنگ کلیه می شوند. کسانی که فعالیت فیزیکی بیشتری دارند مخصوصا در فضاهای باز احتمال ابتلا به سنگ کلیه کمتر است.
وی ادامه داد که مردم هرچه ورزش بیشتر کنند ابتلا به سنگ کلیه در آنان کمتر است. کسانی که فعالیت فیزیکی دارند، معمولا تحرک سیستم ادراری بیشتر داشته و تغذیه آنها بهترتر انجام می شود.
بصیری افزود: این افراد محیط اسیدوز داخل بدنشان کمتر بوده و رسوب کلسیم و دفع نمک در ادرار کمتری دارند و این افراد در نتیجه سنگ کلیه کمتری می سازند.
وی افزد: کسی که ورزش می کند شرایط روحی و روانی بهتری دارد و متابولیسم بدنشان بهتر است و دفع سموم از مسیر کلیه ها و مجاری ادارای راحت تر انجام می شود و در نتیجه آنان سلامتی بیشتری دارند.

سلامت آنلاین


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

تأثیر یوگا در آرامش ذهن